2018-07-25 19:06:41
Φωτογραφία για Γάμος – υπερπαραγωγή με γιγαντοοθόνες και 5.000 καλεσμένους για τον δήμαρχο Γλυφάδας
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 21 Ιουλίου, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και η δικηγόρος Εύα Ντογιάκου, με κουμπάρους τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη.

Η νύφη έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας λίγα λεπτά πριν από τις 9:00, συνοδευόμενη φυσικά από τον πατέρα της, πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο.

Ο γάμος έσπασε ρεκόρ καλεσμένων αφού το παρών έδωσαν 5.000 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν δημότες Γλυφάδας. Δεδομένου ότι ο εσωτερικός χώρος της εκκλησίας ήταν περιορισμένος, είχαν στηθεί 2.000 καρέκλες στο προαύλιο και τρεις γιγαντοοθόνες για να παρακολουθήσουν όλοι την τελετή. Ο γαμπρός, η νύφη και οι κουμπάροι χαιρέτησαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να δώσει προσωπικά τις ευχές του, με αποτέλεσμα να τους βρει το ξημέρωμα στην εκκλησία!

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους βρέθηκαν οι πολιτικοί Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Βρούτσης, Άννα Καραμανλή, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Σοφία Βούλτεψη και πολλοί άλλοι, καθώς και η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, η Νατάσα Ράγιου, ο Αλέξης Κούγιας και ο τραγουδιστής Πασχάλης.Άννα Καραμανλή – Γιώργος ΚουμουτσάκοςΣοφία Βούλτεψη – Φάνη Πάλλη Πετραλιά

Η
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καμμένη γή...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καμμένη γή...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ