2018-07-26 19:04:29
Φωτογραφία για Πνίγηκαν τα βόρεια προάστια με 40 λεπτά βροχής! Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και καβάλησε το ένα το άλλο
Μία έντονη βροχόπτωση, διάρκειας 40 λεπτών, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στα βόρεια προάστια.

Σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης στο Μαρούσι, επί της Κηφισίας στο ύψος του Μεγάρου του ΟΤΕ, δεκάδες αυτοκίνητα βούλιαξαν από το ύψος της βροχής, μετακινήθηκαν και καβάλησαν κυριολεκτικά το ένα το άλλο!

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν επί τόπου και άρχισαν την απάντληση υδάτων. Μετά από λίγο έγινε σαφές ότι δεν υπήρχε εγκλωβισμένος άνθρωπος στο χώρο.

Πολλοί κεντρικοί δρόμοι πλημμύρισαν σε διάφορες περιοχές, ενώ σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και Μαρούσι έριξε μέχρι και χαλάζι.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε 170 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν εγκλωβισμένοι σε Παλλήνη, Μελίσσια και Βριλήσσια.

Μια ηλικιωμένη απεγκλωβίστηκε από υπόγειο σπιτιού.

Για πλημμύρα στα βόρεια προάστια της Αττικής έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών. Όπως ανέφερε ο Γ. Καραμέρος οι πολίτες πρέπει να μην πλησιάζουν την περιοχή. Όπως ανέφερε, το ύψος του νερού ξεπέρασε το 1,5 μέτρο, ενώ μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε: "Αν δεν έχουμε νερό θα πρόκειται για θαύμα".

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτοί Που Βάζουν Τις Φωτιές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτοί Που Βάζουν Τις Φωτιές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ