2018-07-28 20:07:52
Φωτογραφία για Στους 90 οι νεκροί της πυρκαγιάς - Ταυτοποιήθηκε και 55χρονη γυναίκα
Στα 90 ανέρχονται πλέον τα θύματα από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Νεκρή είναι και η 55χρονη Ελένη Σαρίεβα σύμφωνα με το skai.gr.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η σορός της ταυτοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Αστυνομίας.

Η 55χρονη διέμενε σε εξοχικό σπίτι φίλης της στο Κόκκινο Λιμανάκι και το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο.

Εικάζεται ότι προσπάθησε να βρει διέξοδο στη θάλασσα αλλά παγιδεύτηκε στο οικόπεδο που βρέθηκαν απανθρακωμένοι 25 άνθρωποι.

Νεκρός 13χρονος

Επίσης, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου, νεκρός βρέθηκε ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος.

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

"Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν στο Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.


Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο.Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.

«To Χαμόγελο » εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των κοριτσιών και θα βρίσκεται κοντά τους σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν".

Κατέληξε 42χρονη στο ΚΑΤ

Υπενθυμίζεται πω στις 2 τα ξημερώματα κατέληξε στο ΚΑΤ, γυναίκα 42 ετών η οποία ήταν διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ο αριθμός των εγκαυματιών σε νοσηλεία είναι 46 ενήλικες, από τους οποίους οι εννέα είναι διασωληνωμένοι και δύο παιδιά τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ