2018-07-30 11:20:32
Φωτογραφία για STAR: Σε αυτά τα πρόσωπα ποντάρει για τη νέα σεζόν!
Βίκυ Καγιά

Βίκυ το μεσημέρι, Βίκυ και το βράδυ από τον Οκτώβριο, καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν έρχεται στην prime time ένα νέο δυνατό χαρτί, το Next Top Model, που είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Πλέον το NTM δεν θα έχει κεντρική παρουσιάστρια αλλά τέσσερις κριτές (στη λογική του Master Chef), εκ των οποίων μία θα είναι η Βίκυ Καγιά, ενώ δίπλα της θα δούμε φρέσκα ως προς την τηλεοπτική τους εμπειρία πρόσωπα: το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό και το σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη. Καίριο ρόλο στο παιχνίδι θα έχει και η γνωστή booker μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα είναι ο μέντορας των διαγωνιζόμενων και θα εμφανίζεται στα περισσότερα επεισόδια. Το NTM θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ η Βίκυ ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για το Shopping Star, το οποίο συνεχίζει στη μεσημεριανή ζώνη, όπου για δεύτερη χρονιά σημείωσε υψηλά νούμερα παρά τη νέα είσοδο στην ίδια ζώνη του My Style Rocks στο ΣΚΑΪ.


Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Στην πρωινή ζώνη του Star, η Φωλιά των Κου Κου με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη συνεχίζει δυναμικά από τον Οκτώβριο στην πρωινή ζώνη (ήταν και η πρωινή εκπομπή που ολοκλήρωσε τελευταία τη σεζόν, με τον ανταγωνισμό να έχει ρίξει νωρίτερα αυλαία) με την ίδια ομάδα συνεργατών – εκκρεμούν ακόμα τελικές συζητήσεις με τη Χρύσα Κατσαρίνη.

Ιωαννίδης–Κοντιζάς–Κουτσόπουλος

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του σόου μαγειρικής, που κονταροχτυπήθηκε πολλές φορές για την πρωτιά με το Survivor του ΣΚΑΪ περνώντας κάποιες φορές μπροστά, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να κρατήσουν το δυνατό αυτό χαρτί για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν (ώστε να βρεθεί και πάλι απέναντι στο Survivor που θα επιστρέψει με τρίτο κύκλο), με τους ίδιους κριτές-σεφ: Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μέχρι τότε το MasterChef επιστρέφει μεν, αλλά σε… junior εκδοχή. Δύο φορές την εβδομάδα επίσης θα παίζει στην prime time του Star το Junior Master Chef με τρεις κριτές διαφορετικούς από αυτούς του ενήλικου Master Chef. Την Ελένη Ψυχούλη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή μαγειρικής της στο ΣΚΑΪ, το βραβευμένο σεφ από τα Χανιά Μανώλη Παπουτσάκη και τη Μάγκυ Ταμπακάκη, που τη γνωρίσαμε ως διαγωνιζόμενη στο Master Chef.

Ζήνα Κουτσελίνη

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και συνεχίζουν δυναμικά και τη νέα σεζόν, αντλώντας θέματα από την επικαιρότητα, αλλά εστιάζοντας και σε δυνατές ανθρώπινες ιστορίες.

Πηγή: Περιοδικό "People" 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ