2018-07-30 16:56:22
Φωτογραφία για Αν ήμουν πρωθυπουργός...
Αν ήμουν πρωθυπουργός 1. Θα εδινα εντολη εστω και τωρα για αμεση εκπονιση σχεδιου δρασης απο την πολιτικη προστασια για περιπτωσεις αντιμετωπισης φυσικων καταστροφων-ακομα περιμενουμε μεγαλο σεισμο.

2.θα επεμενα στη δημιουργια επιτροπης με συμμετοχη συγκεκριμενων υπευθυνων φορεων ανα νομο ωστε να δινουν εντολη αμεσης εκκενωσης περιοχων στα ορια νομου.

3.θα καταργουσα την αχρηστη δικαιοδοσια της περιφερειας για εκκενωση.

4.θα εκχωρουσα πληρεις αρμοδιοτητες στο πυροσβεστικο σωμα σε περιπτωση εκτακτου αναγκης ωστε να εκκενωθουν αμεσα περιοχες.

5.θα ζητουσα μια γaμημενη συγγνωμη γιατι θα εβλεπα στο προσωπο των νεκρων παιδιων τα δικα μου παιδια.

6.θα αλλαζα τη νομοθεσια:λιγα χρηματα για εκδοση οικοδομικης αδειας και πολυ περισσοτερα για τακτοποιηση αυθαιρετων.

7. Θα εδινα εντολη για διαπλατυνση δρομων.

8.θα αγοραζα αμεσα πυροσβεστικα εναερια μεσα κ ασθενοφορα.


9. Θα εξοπλιζα ολα τα περιπολικα με νεους ασυρματους κ gps και θα εκπαιδευα το προσωπικο της τροχαιας για σωστη διαχειριση κυκλοφοριας και αποκλεισμου οχηματων σε περιπτωσεις κινδυνου.

10. Θα εδινα εντολη ανα ετος να οριζονται δημοσιοι υπαλληλοι σε ετοιμοτητα για παροχη κοινωνικου εργου μετα τις φυσικες καταστροφες.

11.θα εδινα εντολη αμεσα στον υπουργο αμυνας να ζητησει απ το γενικο επιτελειο να δημιουργησει επικουρικο σχεδιο εκκενωσης περιοχων κ σιτισης πληθυσμου.

12. Θα εδινα εντολη στο ΥΠΕΧΩΔΕ να εχει σε ετοιμοτητα συνεργειο οικοδόμων ωστε μετα τον ελεγχο απο μηχανικους να χτισει αμεσα και να επισκευασει τα σπιτια που επληγησαν απ τη θεομηνια

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ