2018-07-30 18:07:10
Φωτογραφία για Διαμόρφωση βρεφικού δωματίου
Κάποιοι γονείς επιλέγουν για αρχή να έχουν την κούνια του μωρού στο δικό τους υπνοδωμάτιο και άλλοι αποφασίζουν να διαμορφώσουν κατάλληλα έναν άλλο χώρο, ο οποίος να αποτελεί αμιγώς το δωμάτιο του μωρού.

Για εκείνους που κάνουν τη δεύτερη επιλογή, καλό είναι να λάβουν υπόψη τα παρακάτω, προκειμένου να διαμορφώσουν ένα όμορφο και λειτουργικό, βρεφικό υπνοδωμάτιο:

Μην τοποθετήσετε την κούνια δίπλα στο παράθυρο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο ήλιος να πέφτει πάνω στο παιδί.

Σκεφτείτε την περίπτωση να αγοράσετε κούνια η οποία να έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί μεταγενέστερα σε παιδικό κρεβάτι. Και σίγουρα η κούνια να πληροί τα βασικά κριτήρια ασφαλείας.

Όσον αφορά τη διαρρύθμιση του χώρου, φροντίστε να τοποθετήσετε όλα τα έπιπλα περιμετρικά του δωματίου για να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος.

Στην επιλογή των χρωμάτων για τους τοίχους, καλό είναι να αποφύγετε τα έντονα και να προτιμήσετε απαλές αποχρώσεις του γαλάζιου, του ροζ, του μπεζ, του πράσινου και του κίτρινου.

Με δεδομένο ότι το μικρό σας θα περνάει πολλές ώρες της ημέρας ανάσκελα, μπορείτε να κολλήσετε αστεράκια και γενικά να διακοσμήσετε το ταβάνι.

Αυτά είναι μερικά μόνο από όσα μπορείτε να κάνετε για να διαμορφώσετε ένα όμορφο και λειτουργικό δωμάτιο για το μωράκι σας. Από εκεί και πέρα, έγκειται και στη δική σας φαντασία να κάνετε πολλές ακόμα παρεμβάσεις.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ