2018-07-31 11:37:22
Φωτογραφία για Δ. Καμμένος: «Δεν θα έχουμε απόδοση ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα - Τους κάλυψε ο πρωθυπουργός»
Ευθύνες στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στους υπουργούς κ.κ. Π. Καμμένο και Ν. Τόσκα για τη φονική φωτιά στο Μάτι επέρριψε ο αναξέρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

 ο οποίος υπογράμμισε ότι θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί ήδη η περιφερειάρχης κ. Ρ. Δούρου και ο επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας Γ. Καπάκης.

"Την απόλυτη ευθύνη την έχει το υπουργείο Εσωτερικών. Δεν θα έχουμε απόδοση ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα τους κάλυψε ο πρωθυπουργός, κακώς για εμένα" υποστήριξε ο κ.Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: "Θα προκύψουν ευθύνες ποινικές για την κ. Δούρου. Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί όωπς και ο κ. Καπάκης και από κει και πέρα είναι θέμα του πρωθυπουργού γιατί κι άλλοι έχουν ευθύνες".

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έστρεψε τα πυρά του και κατά του ΥΠΕΘΑ: "Απρεπής και χυδαίος ο τρόπος που μίλησε σοτν κάτοικο που πάλευε τέσσερις ώρες με τα κύματα για να σωθεί. Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη", ενώ αναφέρθηκε και στις επισκέψεις των πολτικών εκεί: "Ήταν υπό προστασία η επίσκεψη του πρωθυπουργού και του κ. Καμμένου. Λειτουργούν για την επικοινωνία".

Πηγή: newpost.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ