2024-03-13 11:30:02
Φωτογραφία για Τα 2 πρόσωπα που ανανεώνουν το συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤ1
Ο χορός της ανανέωσης των συμβολαίων ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 και πρόκειται να συνεχίσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ερχόμενο διάστημα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν το πρώτο πρόσωπο που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σταθμό αυτή την εβδομάδα και έπονται και άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα (zappit), τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα ονόματα ακόμα δύο σημαντικών παρουσιαστών του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αναστασοπούλου ανανεώνουν με τη σειρά τους τη συνεργασία τους με το κανάλι και οι ανακοινώσεις θα γίνουν διαδοχικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, παρά τα όσα ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα, συνεχίζει κανονικά στον ΑΝΤ1 με το Πρωινό. Μάλιστα, οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή θα είναι πολύ λίγες κι αυτό γιατί και στο θέμα συνεργατών και στο θέμα περιεχομένου, το Πρωινό διανύει φέτος, εκ του αποτελέσματος, μία από τις καλύτερες χρονιές του.

Όσον αφορά στη Μαρία Αναστασοπούλου, η δημοσιογράφος ήρθε για να μείνει στον Μαρούσι. Πλέον, θεωρείται ένα από τα βασικά πρόσωπα του καναλιού και η ανανέωση του συμβολαίου της θα περιλαμβάνει και το Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη δική της βραδινή εκπομπή, Αρένα.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ