2018-08-01 17:20:35
Φωτογραφία για Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Τα σχόλια της πρωινής εκπομπής του ANT1 για τις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές
Στο στόχαστρο της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10» μπήκαν σήμερα το πρωί ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το ζευγάρι μετά τη λήξη της συνεργασίας του με το Epsilon απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο μαζί με τη 14χρονη κόρη τους Λυδία, θέλοντας να γεμίσουν μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Εκεί τους απαθανάτησε ο φωτογραφικός φακός του Οκ. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν το ζευγάρι να απολαμβάνει το καυτό ήλιο και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου χωρίς να λείπουν και οι πιο τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους.

Τα σχόλια όμως της πρωινής εκπομπής του Ant1 ήταν κάπως αιχμηρά. Οι παρουσιαστές τις εκπομπής σχολίασαν ιδιαιτέρως την εμφάνιση της παρουσιάστριας αφού για κάποιους η στάση του σώματός τους ήταν σαν να προσπαθεί να καλύψει κάποια περιττά κιλά από τη περιοχή της κοιλιάς.

Η Νικολέττα Ράλλη όμως έσπευσε να πάρει τη θέση της Τατιάνας αφού είπε πως λόγω του ότι ασχολούνταν για χρόνια με το μπαλέτο έχει αυτή τη στάση σώματος και δεν έχει ανάγκη να «ρουφηχτεί» μιας και διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά στην ελληνική showbiz.

Δείτε το απόσπασμα

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ