2018-08-03 11:19:14
Φωτογραφία για Ειδικοί εξηγούν: Γιατί η Μέγκαν φόρεσε αυτό το ασυνήθιστο χρώμα στη βάπτιση του Πρίγκιπα Λούις
Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Μάιο. Η Δούκισσα του Σάσεξ ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο του παλατιού και έχει ήδη αλλάξει το στιλ και τις συνήθειές της.

Στη βάπτιση του Πρίγκιπα Λούις, η νέα Δούκισσα έκανε ότι μπορούσε σύμφωνα με τη body language expert Judi James για να μην στρέψει τα βλέμματα πάνω της, καθώς αυτός που έπρεπε να κλέψει την παράσταση, ήταν ο μικρός πρίγκιπας και η οικογένειά του. Παρόλα αυτά, ήταν χαμογελαστή όλη την ώρα, στεκόταν διακριτικά δίπλα στο σύζυγό της και του κρατούσε το χέρι.

Για τη μεγάλη μέρα, η Μέγκαν επέλεξε να φορέσει ένα μίντι χακί φόρεμα του οίκου Ralph Lauren, χακί σουέντ γόβες Manolo Blahnik, καπέλο Stephen Jones στην ίδια απόχρωση και ασορτί γάντια με clutch. Ένα χρώμα που όπως λένε και οι fashion experts θα πρωταγωνιστήσει στις φθινοπωρινές εμφανίσεις των γυναικών. Η Kέιτ Μίντλετον από την άλλη επέλεξε μια κρεμ δημιουργία του οίκου Alexander McQueen και καπέλο Jane Taylor.

Η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έκανε τυχαία αυτή την επιλογή. Το φόρεμα βρισκόταν για μία ακόμη φορά στην ουδέτερη χρωματικά παλέτα γιατί δεν ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα και να στρέψει την προσοχή των μίντια πάνω της.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ