2024-03-29 07:57:01
Φωτογραφία για 6 Ανοιξιάτικα λουλούδια για χρώμα στον κήπο ή μπαλκόνι
Πολύ κοινά και εύκολα ανοιξιάτικα λουλούδια που από ήδη από τον Μάρτιο θα βρείτε σε όλα τα φυτώρια και στην πραγματικότητα τα περισσότερα ανήκουν στα πρώιμης καλοκαιρινής ανθοφορίας. Έτσι θα προσφέρουν έντονο χρώμα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Πετούνιες

Περισσότερες πληροφορίες - οδηγίες φροντίδας για τις ΠΕΤΟΥΝΙΕΣ

Από τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά κατάλληλα τόσο για μεμονωμένη φύτευση σε γλάστρες-κρεμαστά καλάθια όσο και σε συνδυασμό με ψηλότερα καλλωπιστικά. Για πιο έντονο χρώμα φυτέψτε μαζί σε μεγάλες γλάστρες-ζαρντινιέρας διαφορετικές ποικιλίες Πετούνιας σε διάφορες αποχρώσεις. 

Βερβένα

Εντυπωσιακή σε κρεμαστά καλάθια αλλά και μεγάλα δοχεία φύτευσης, ενώ η Βερβένα είναι ιδανική και για απευθείας φύτευση σε παρτέρια σαν είδος εδαφοκάλυψης. Ο συνδυασμός αποχρώσεων στο ίδιο δοχείο φύτευσης θα προσφέρει ακόμη εντονότερο χρώμα στο σημείο που θα την τοποθετήσετε και αν κόβετε τα λουλούδια της όταν ξεραίνονται θα σας χαρίσει την πλούσια ανθοφορία της έως τις αρχές του φθινοπώρου. 


Πανσέδες

Περισσότερες πληροφορίες - οδηγίες φροντίδας για τους ΠΑΝΣΕΔΕΣ

Δημιουργείστε εντυπωσιακές συνθέσεις σε μικρές ή μεγαλύτερες γλάστρες σε διαφορετικού μεγέθους και αποχρώσεων Πανσέδες και φροντίστε απλώς να τους προστατέψετε από τις ανοιξιάτικες ...νεροποντές που καταπονούν ιδιαίτερα το λεπτά λουλούδια τους. Εκτός από μεμονωμένη φύτευση οι πανσέδες είναι εξαιρετικοί και σε μεγάλες γλάστρες - ζαρντινιέρες συνδυασμένοι με πιο ψηλά και ογκώδη φυτά. 

Γκαζάνια

Περισσότερες πληροφορίες - οδηγίες φροντίδας για την ΓΚΑΖΑΝΙΑ

Η Γκαζάνια είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις θερμές θερμοκρασίες και ιδανική για σημεία πλήρως εκτεθειμένα στον ήλιο.  Τα πολύ εντυπωσιακά μονόχρωμα ή δίχρωμα λουλούδια της σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις θα ...στολίσουν πραγματικά τον κήπο ή το μπαλκόνι σας σε όλη την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. 

Νεραγκούλες

Περισσότερες πληροφορίες - οδηγίες φροντίδας για τις ΝΕΡΑΓΚΟΥΛΕΣ

Από τα πρώτα ανοιξιάτικα λουλούδια που θα βρείτε σε πολύ μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σε όλα τα φυτώρια, αν δεν έχετε προνοήσει το φθινόπωρο να φυτέψετε βολβούς. Οι Νεραγκούλες είναι το ίδιο εντυπωσιακές σε γλάστρες όσο και φυτεμένες απευθείας σε μικρά παρτέρια και από τις πιο χρωματιστές και όμορφες επιλογές και για τα ανοιξιάτικα ...βάζα σας.  

Γεράνια

Περισσότερες πληροφορίες - οδηγίες φροντίδας για τα ΓΕΡΑΝΙΑ

Από τα πιο κοινά καλλωπιστικά είδη που όμως αποτελεί 'εγγύηση' για χρώμα σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς να απαιτεί καμιά ιδιαίτερη φροντίδα. Συνδυάστε ποικιλίες από Γεράνια διαφορετικών αποχρώσεων στο ίδιο δοχείο φύτευσης ή σε παρτέρια και από μοσχεύματα εύρωστων φυτών δημιουργείστε πολύ εύκολα καινούργια. 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ