2018-08-04 13:04:10
Φωτογραφία για Τα έργα και οι ηµέρες της Δημοτικής Αρχής ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ξεδιπλώνονται στις σελίδες του βιβλίου του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ | Όλα στη φόρα!
     Ο καθηγητής Μαθηματικός Κώστας Τριαντακωνσταντής πάντα ασυμβίβαστος, που πρωταγωνιστεί µε τα άρθρα του στις αποκαλύψεις για τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής Ακτίου Βόνιτσας, έχει ήδη ολοκληρώσει τη συγγραφή του βιβλίου και ετοιµάζεται να το εκδώσει το επόµενο διάστηµα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

           Σε λιγότερο από ένα μήνα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια  από την ημερομηνία που ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης  και η Δημοτική του ομάδα ανέλαβαν τη διοίκηση του Δήμου. Βάδισε δυστυχώς στα ίδια χνάρια του πρώην αποτυχημένου Δημάρχου και της Δημοτικής του ομάδας.

       Δύο Δημοτικές αρχές αποτυχημένες παρότι ο Δήμος προσφέρεται από κάθε άποψη για άσκηση αναπτυξιακής πολιτικής. Δυστυχώς τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ και από τις δύο Δημοτικές Αρχές.

        Τα χρήματα που διαχειρίστηκε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα ήταν  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΛΑ. Έχω πλήρη εικόνα  που ξοδεύτηκε και το τελευταίο ευρώ τη τρέχουσα Δημοτική περίοδο. Έχω δημοσιεύσει αρκετά. Γνωρίζετε περίπου τι έγινε.


        Σας ενημερώνω το εξής: Εδώ και δύο χρόνια γράφω ένα βιβλίο. Είναι μία βιωματική, πολιτική και επιστημονική εργασία που έχει να κάνει με τα συμβαίνοντα στο Δήμο μας.  Ασφαλώς αυτά που ζούμε είναι μία μικρογραφία αυτών που συμβαίνουν στη πατρίδα μας.

         Σας ενημερώνω επίσης ότι τα κέρδη από τη πώληση του βιβλίου ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ  στο Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας, στο Κέντρο Υγείας της Κατούνας και στο Ιατρείο της Παλαίρου.  Οι παρουσιάσεις του βιβλίου θα γίνουν με ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ. Δεν θα δεχτώ από κανέναν ούτε ένα ευρώ. 

         Το βιβλίο είναι πρωτοποριακό με την έννοια ότι τουλάχιστο σε επίπεδο Δήμου δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο......          Την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 θα δημοσιεύσω ένα άρθρο. Είναι μία προδημοσίευση από ένα κεφάλαιο του βιβλίου. Θα ενημερωθείτε για τις δαπάνες που έγιναν από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και αφορούν τις δαπάνες για τις εκδηλώσεις από 1-9-2014 μέχρι τέλους του 2017. 

      Το συνολικό ποσό θα ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Πατώντας πριν λίγο το πλήκτρο του υπολογιστή μου για το τελικό άθροισμα βρήκα ένα νούμερο ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ το ποσό για ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Αγαπητοί Συνδημότες

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Χρηματικά εντάλματα πληρωμής από το Κέντρο Μέριμνας της προηγούμενης Δημοτικής περιόδου δεν έχω παρά ελάχιστα. Αν θέλουν οι αρμόδιοι του Κέντρου να μου τα δώσουν. Τη Δευτέρα 6-8-2018 θα υποβάλλω σχετική αίτηση. Δεσμεύομαι να τα επεξεργαστώ και να τα συμπεριλάβω στο βιβλίο.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ