2018-08-04 16:55:34
Φωτογραφία για ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ Ν,Δ,
Δεν θα υπάρξουν άλλες παραιτήσεις εκτίμησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ν.Δ., την οποία κατηγόρησε ότι έχει σωρευμένες ευθύνες για όλες τις τραγωδίες, που έχει ζήσει η χώρα. 

«Κατ' αρχάς την πολιτική ευθύνη την πήρε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση, γιατί έτυχε να είναι τώρα κυβέρνηση και όχι μόνο» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε: «Αλλά από εκεί και πέρα θα ήθελα να κάνουμε μια επισήμανση. Το ότι εμείς φερόμαστε και συμπεριφερόμαστε, γιατί έτσι νιώθουμε, πολύ βαρύ το φορτίο της τραγωδίας που ζήσαμε, που έζησε η χώρα, δεν σημαίνει ότι επιτρέπουμε ειδικά στην Αξιωματική Αντιπολίτευση που έχει σωρευμένες ευθύνες και για την τραγωδία που έγινε και για όλες τις άλλες τραγωδίες που έχουμε ζήσει, να λέει αυτά που λέει».

Ο κ. Σπίρτζης σχολίασε πως «συγγνώμη είναι το να είσαι δίπλα στους συμπολίτες σου. Ακούστηκε πολλές φορές, πάρα πολλές φορές από πάρα πολλά στελέχη και αυτή η συγγνώμη μεταφέρει όλες τις ευθύνες που υπάρχουν από την πολιτεία από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις και από τη σημερινή». 


Στο θέμα των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων και κληθείς να σχολιάσει την κριτική ότι η κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια ανέβαλε την εκτέλεση τελεσίδικων αποφάσεων, ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι 3.200 τελεσίδικες αποφάσεις που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σταθάκης εκκρεμούν πάνω από μια δεκαετία. «Θα ήταν πάρα πολύ καλό να ζητήσετε από την αποκεντρωμένη Διοίκηση, κατ' αρχάς να δούμε ποιανού αρμοδιότητα είναι. Είναι μια αρμοδιότητα που μεταφέρθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μαζί με τις Υπηρεσίες Δόμησης, τις Πολεοδομίες δηλαδή και εμπλέκεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Αποκεντρωμένη, προκειμένου να υλοποιηθούν αυτές οι κατεδαφίσεις» σημείωσε.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ