2018-08-04 20:47:26
Φωτογραφία για Ένα «πλούσιο» καλοκαιρινό Πολιτιστικό πρόγραμμα στη ΣΤΑΝΟ Αμφιλοχίας
             Για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος» βάζει ψηλά τον πήχη και διοργανώνει ένα εκπληκτικό πολιτιστικό τριήμερο.

         Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των εκδηλώσεων και για τη Στάνο Αμφιλοχίας που μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα δρώμενα με στόχο να προσελκύσει στο γνωστό μέρος, την πλατεία του χωριού, μικρούς και μεγάλους από τη Στάνο αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας.

          Ξεκινούν οι καθιερωμένες τριήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου στη πλατεία του χωριού με δρώμενα για τους μικρούς φίλους, αλλά και με την αυλαία να πέφτει με κέφι για τους μεγαλύτερους. Την Πέμπτη 9 Αυγούστου και ώρα 9:30 μ.μ έρχεται για πρώτη φορά το ανατρεπτικό παιχνίδι γνώσεων Quizdom όπου οι 9 διαγωνιζόμενοι θα πάρουν από ένα δώρο και ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού ένα μεγάλο έπαθλο!

Την επομένη, Παρασκευή 10 Αυγούστου, ακολουθεί η παιδική βραδιά με πολλές εκπλήξεις για τους λιλιπούτειους χωριανούς που θα γεμίσουν με φωνές και χρώματα την πλατεία.


Τέλος, το Σάββατο 11 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί το πανηγύρι στη πλατεία όπου οι Βαγγελιώ Χρηστιά, Πέτρος Πανάγος, Αναστασία Χειλά στο τραγούδι και οι Βαγγέλης Παντιώρας, Δημήτρης Καρακώστας στο κλαρίνο θα φροντίσουν για ένα παραδοσιακό ξέφρενο γλέντι.

       Λίγο πριν την έναρξη, στις 10:00 μ.μ. ο Σύλλογος Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος» θα βραβεύσει ιατρούς με καταγωγή από τη Στάνο Αμφιλοχίας.

         Σε κάλεσμά του ο Σύλλογος επισημαίνει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώνουμε ένα γεμάτο πολιτιστικό τριήμερο για όλες τις ηλικίες των κατοίκων του χωριού και όχι μόνο. Ευχαριστούμε για την περσινή ανταπόκριση και καλούμε όλους να αγκαλιάσουν και φέτος τις εκδηλώσεις μας που χρόνο με τον χρόνο θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίζονται με νέες δράσεις που θα αποφορτίζουν Απανταχού Στανιάτες. Ελάτε να γιορτάσουμε».

* Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

https://iaitoloakarnania.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ