2018-08-06 22:02:42
Φωτογραφία για Εκκενώθηκε Breeze Boutique Athens στην Χαλκοκονδύλη μετά από πυρκαγιά
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά μετά την επέμβαση 20 πυροσβεστών που έσπευσαν επί τόπου με 8 οχήματα Εκκενώθηκε το ξενοδοχείο Breeze Boutique Athens επί της οδού Χαλκοκονδύλη

44, στο κέντρο της Αθήνας, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπόγειο του κτιρίου.  Επί τόπου έχουν σπεύσει  20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες,  το κτίριο γέμισε ξαφνικά  με καπνούς και αμέσως ξεκίνησε η επιχείριση για την απομάκρυνση των ενοίκων και του προσωπικού. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια της φωτιάς κάνουν λόγο για πιθανό βραχυκύκλωμα.

Έντρομοι οι ένοικοι πετάχτηκαν στο δρόμο, αρκετοί μάλιστα, έχοντας καλύψει με πετσέτες το στόμα και τη μύτη τους. Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός, αφού ορισμένοι εκ των πελατών του ξενοδοχείου βγήκαν στα μπαλκόνια. Ωστόσο, η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ και το προσωπικό βοήθησε να βγουν όλοι έξω ασφαλείς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά περίπου στις 9.15 ετέθη υπό μερικό έλεγχο, ενώ για προληπτικούς λόγους ένας άνθρωπος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ