2018-08-06 22:07:28
Φωτογραφία για Τα do's και dont's του καλοκαιρινού μακιγιάζ
Το καλοκαίρι είναι εδώ και, είτε βρίσκεσαι στην πόλη είτε στην εξοχή είναι πια ώρα να προσαρμόσεις το μακιγιάζ σου στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν. Ο συνδυασμός ζέστης και υγρασίας επιβάλει άμεσα μέτρα ώστε να είσαι, σε κάθε περίσταση, άψογη με μακιγιάζ που διαρκεί και αντιστέκεται στον καύσωνα.

1 Ξέχνα για λίγο την τέλεια, ματ επιδερμίδα και προσπάθησε να δημιουργήσεις μια βάση που ταιριάζει με την εποχή. Απόφυγε τη χρήση foundation και πούδρας και προτίμησε ένα bronzer το οποίο και θα απλώσεις στα σημεία που συνήθως μαυρίζουν πιο εύκολα: τα ζυγωματικά, η ράχη της μύτης, το μέτωπο και το πιγούνι. Προτίμησε κρεμώδη προϊόντα που απλώνονται εύκολα, ακόμη και με τα δάχτυλα γίνονται ένα με την επιδερμίδα ή, αν αγαπάς τις πούδρες, διάλεξε μία και άπλωσέ τη με ένα μεγάλο πινέλο.

2 Επένδυσε σε ένα γκλος! Πέρα από τάση, τα λίπγκλος είναι πρακτικά, εύκολα στην εφαρμογή και δίνουν άμεσα αίσθηση φρεσκάδας και όγκου στα χείλη. Αν έχεις ελαφρώς μαυρισμένη επιδερμίδα το πιθανότερο είναι ότι δε θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω από ένα ζουμερό γκλος στα χείλη και μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες για να έχεις ένα ολοκληρωμένο look.

3 Δοκίμασε τα πρακτικά στικ-ρουζ που κατέκλυσαν την αγορά αυτό το καλοκαίρι και είναι η ιδανικότερη λύση για τις διακοπές: μεταφέρονται εύκολα, χωράνε και στο πιο μικρό τσαντάκι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ