2018-08-09 19:55:48
Φωτογραφία για Οι χρήστες του Gmail σε iOS και Android μπορούν τώρα να απενεργοποιήσουν την προβολή συνομιλιών!
Η Google έχει προωθήσει μια ενημερωμένη έκδοση για την εφαρμογή Gmail της στα iOS και Android, η οποία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν την "Προβολή συνομιλίας", η οποία είναι μια ομάδα που ομαδοποιεί πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να ενημερώσουν την εφαρμογή για να λάβουν την ενημέρωση, καθώς όλες οι αλλαγές έγιναν και ωθήθηκαν στην πλευρά του διακομιστή της Google. Η εταιρεία ανέφερε ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως εντός των επόμενων 15 ημερών. Το Gmail στον ιστό έχει ήδη τη δυνατότητα απενεργοποίησης της προβολής συνομιλίας. Το κύριο όφελος από αυτό είναι ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να μετακινηθείτε σε μακρά συνομιλία για να βρείτε ένα συνημμένο.

 "Στο Gmail, οι απαντήσεις στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ομαδοποιούνται ως« συνομιλίες », για να είναι πιο εύκολη η επεξεργασία και η παρακολούθησή τους. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες προτιμούν να βλέπουν τα μηνύματά τους μεμονωμένα στα εισερχόμενά τους. Αυτό είναι εφικτό στον ιστό με την εναλλαγή της προβολής "Συνομιλία" στο μενού "Ρυθμίσεις". Φέρνουμε τώρα αυτή την ίδια δυνατότητα στις εφαρμογές Gmail Android και iOS. "

Οι χρήστες θα μπορούν να απενεργοποιήσουν την προβολή συνομιλιών, καταργώντας την επιλογή της επιλογής "Προβολή συνομιλίας" στην περιοχή Ρυθμίσεις > Γενικές ρυθμίσεις στην εφαρμογή.
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ