2018-08-10 12:16:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Επανήλθαν οι απατεώνες με τα μαϊμού τροχαία - Η περιγραφή γυναίκας
Βράδυ Πέμπτης, το τηλέφωνο χτυπά, ταραγμένη λόγω της ώρας αλλά ανυποψίαστη Πατρινή απαντά στην κλήση Αμέσως από την άλλη γραμμή ακούει μια φωνή με σπαρακτικούς λυγμούς να της ζητά βοήθεια γιατί ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

"Με κάλεσαν με απόκρυψη, μια γυναικεία φωνή μου έλεγε κλέγοντας, τράκαρα και σκότωσα μαμα", δηλώνει στο tempo24.gr, η γυναίκα που χθες το βράδυ έζησε την τραυματική εμπειρία, να ακούει την "δήθεν" κόρη της να την καλεί σε βοήθεια, γιατί σκότωσε κάποιον σε τροχαίο. "Στην αρχή σάστισα, μιλούσε γρήγορα, όμως κατάλαβα πως πρόκειται για απάτη. Όταν αντιλήφθηκε πως την κατάλαβα το έκλεισε", καταλήγει.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για επιτήδειους που τηλεφωνούν σε ανυποψιάστους πολίτες και με το πρόσχημα πως συγγενικό τους πρόσωπο συνήθως η κόρη ή ο γιος τους, ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο, αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου τα παιδιά τους να τύχουν ευνοικότερης μεταχείρισης.

Πολλοί Πατρινοί, κυρίως τρίτης ηλικίας έχουν πέσει θύματα της τηλεφωνικής απάτης για τα "μαϊμού" τροχαία, δίνοντας ακόμα και υπέρογκα ποσά και κοσμήματα προκειμένου να "σώσουν" το παιδί τους. Στη συνέχεια αποκαλύπεται η "παγίδα" που τους έστησαν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ