2018-08-10 17:00:38
Φωτογραφία για Γιατί οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες;
Για έναν πάρα πολύ σοβαρό λόγο Κατά την διάρκεια των εφηβικών τυος χρόνων, ίσως οι άντρες να κοσμούσαν τους τοίχους των δωματίων τους με καλλίγραμμα και αδύνατα μοντέλα. 

Όμως αυτο φαίνεται πως είναι μόνο μια φαντασίωση. Γιατί στην πραγματικότητα, όταν έρχεται η ώρα να παντρευτούν ή να επιλέξουν σύντροφο, τότε επιλέγουν γυναίκες με καμπύλες που τους κάνουν πιο ευτυχισμένους!

Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει και η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το τμήμα ψυχολογίας του Πανεπιστημίου UNAM, στο Μεξικό, όπου οι ψυχολόγοι Dr. Filemón Alvarado και Dr. Edgardo Morales υποστήριξαν ότι οι άντρες που είναι παντρεμένοι ή έχουν σχέση με γυναίκες που τα έχουν τα πιασίματά τους είναι 10 φορές πιο ευτυχισμένοι απ’ αυτούς που προτιμούν γυναίκες που αποφεύγουν να τρώνε όλο τους το φαγητό, προκειμένου να διατηρήσουν μια λεπτή σιλουέτα.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, οι άντρες χαμογελούν πολύ περισσότερο και λύνουν τα προβλήματά τους πολύ πιο εύκολα όταν βρίσκονται με «τσουπωτές» γυναίκες, ενώ σημειώνεται, ότι αυτές οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα αν αυξηθεί το σωματικό τους βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για το λόγο αυτό και κάνουν περισσότερα παιδιά.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ