2018-08-11 18:28:40
Φωτογραφία για Ο Donald Trump και ο Tim Cook πραγματοποίησαν από κοινού ένα δείπνο
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook και ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, συναντηθήκαν σε κοινό δείπνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε ήδη χθες. Σχετικά με αυτό το αποκάλυψε εχθές ο Trump στο Twitter του.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη σε τέσσερις μήνες πριν την τελευταία φορά που ο Cook και ο Trump βρεθήκαν στο λευκό οίκο στις 25 Απριλίου. Στη συνέχεια, συζήτησαν την εμπορική πολιτική και ο επικεφαλής της Apple υποσχέθηκε να απελευθερώσει το iPhone από οποιαδήποτε κινεζικά τιμολόγια και να γενικά να σταματήσει να προμηθεύετε από άλλες χώρες πλην της Αμερικής.

Ίσως αυτό είναι που κρατά τον Tim Cook να κάνει δυσάρεστες δηλώσεις για το Trump. Φυσικά, μερικές φορές ο Τιμ επέκρινε τον πρόεδρο και τις πολιτικές του, ειδικά όσον αφορά θέματα μετανάστευσης, αλλά ταυτόχρονα αξιολόγησε ιδιαίτερα την φορολογική μεταρρύθμιση του προέδρου πέρυσι και από τότε ποτέ δεν έρχεται σε σύγκρουση με αυτόν.

Πιθανότατα η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στο Bedminster του Νιου Τζέρσεϋ, όπου ο Πρόεδρος κάνει τώρα τις διακοπές του.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Trump έχει επανειλημμένα αναφέρει ότι η Apple κατασκευάζει νέα εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τέτοια σχέδια, αν και ο πρόεδρος μπορεί να αναφέρεται στη νέα πανεπιστημιούπολη ή τη νεοσύστατη επιχείρηση του προμηθευτή της Apple την Foxconn στο Wisconsin.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ