2018-08-14 15:00:49
Φωτογραφία για Τέλος τα Crocs; Λουκέτο και στο τελευταίο εργοστάσιο της εταιρείας
Λουκέτο βάζει η γνωστή εταιρεία Crocs και στο τελευταίο εργοστάσιό της στην Ιταλία ενώ έχει ήδη κλείσει το εργοστάσιο της στο Μεξικό.

Τα παπούτσια κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 16 χρόνια και η εταιρεία τα είχε λανσάρει τονίζοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους όπως είναι η άνεση.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν αρχικά μέσω των social media έγιναν τελικά είδηση και πολλοί φαν των συγκεκριμένων σανδαλιών ανησυχούν ότι πλέον δεν θα τα βρίσκουν.

Εκπρόσωπος της εταιρείας έσπευσε να μιλήσει στο CBS, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται να σταματήσει η παραγωγή. Ο ίδιος δεν διέψευσε το λουκέτο στα εργοστάσια αλλά είπε ότι είναι λάθος η ερμηνεία ότι η Crocs δεν θα παράγει και δεν θα πουλάει παπούτσια.

«Η Crocs θα συνεχίσει να καινοτομεί, να σχεδιάζει και να παράγει τα πιο άνετα παπούτσια στον πλανήτη. Εξορθολογίζουμε την επιχείρησή μας για να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση για Crocs. Απλά μετατοπίζουμε την παραγωγή σε τρίτους για να αυξήσουμε την παραγωγική μας ικανότητα» σημείωσε.


Λίγους μήνες νωρίτερα η crocs έχει κλείσει περισσότερα από 130 καταστήματα λιανικής και ένα εργοστάσιο στο Μεξικό. Η εταιρεία θα αντικαταστήσει επίσης την γενική διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών της, ενώ σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της η εταιρεία θα επικεντρωθεί στις on line πωλήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το τρίτο τρίμηνο αναμένοντα έσοδα ύψους 240-250 εκατ. δολαρίων ενώ πέρυσι την ίδια περίοδο είχαν ανακοινωθεί έσοδα 243,3 εκατ. δολάρια.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συσφικτική κρέμα ματιών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συσφικτική κρέμα ματιών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ