2018-08-16 14:05:30
Φωτογραφία για Φρικτή δολοφονία από συμμορία αλλοδαπών του Φιλοπάππου - Μαχαίρωσαν 25χρονο και τον πέταξαν στα βράχια
Μελαμψοί αλλοδαποί  οι τρεις που επιτέθηκαν με μαχαίρια στο νεαρό και την φίλη του από την Πορτογαλία -Έχουν γίνει δέκα προσαγωγές μέχρι στιγμής ..

-Από τον Απρίλιο έχουν εξαρθρωθεί τέσσερις συμμορίες αλλοδαπών που λήστευαν ζευγάρια στην περιοχή,αλλά και πάλι η περιοχή είναι στα «χέρια» Πακιστανικών και Αλγερινομαροκινών συμμοριών.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αργά το βράδυ της Τετάρτης πηγαίνει βόλτα στην περιοχή με την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία. Το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με τρεις αλλοδαπούς που επιχειρούν να τους ληστέψουν.

Στη θέα των τριών ληστών ο 25χρονος φοιτητής αντέδρασε και ακολούθησε πάλη ..

Πάνω στη μάχη σώμα με σώμα, κάποιος από τους ληστές τραυματίζει με μαχαίρι τον άτυχο 25χρονο και τον πετά στα βράχια. Οι τρεις αλλοδαποί τρέπονται σε φυγή, ενώ σοκαρισμένη η κοπέλα αναζητά βοήθεια. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώνεται στις 22:50 και επί τόπου σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εντοπίζουν τον 25χρονο που είναι βαρύτατα τραυματισμένος.


Σύμφωνα με όσα έχει πει στους αστυνομικούς η 23χρονη οι τρεις μελαμψοί άνδρες της άρπαξαν το σάκο που είχε στην πλάτη και από μέσα της πήραν το πορτοφόλι με 60 ευρώ και το κινητό της.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν από τη σοκαρισμένη 23χρονη από την Πορτογαλία που ήταν μαζί με τον άτυχο νεαρό κατά τη διάρκεια της ληστείας, προκύπτει ότι οι τρεις δράστες ήταν μελαμψοί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις δράστες κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο πρώτα επιτέθηκαν την κοπέλα, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, αρπάζοντας το κινητό και το πορτοφόλι της.

Στο σημείο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, υπάρχουν μπουκάλια από μπύρες αλλά και κομμάτια γυαλί που δείχνουν ότι έχει σημειωθεί καβγάς.

Το σημείο όπου οι αλλοδαποί μαχαίρωσαν τον 25χρονο και τον πέταξαν από ύψος περίπου 20 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Η Αστυνομία μετά το τραγικό συμβάν προχώρησε σε προσαγωγές αλλοδαπών που βρισκόταν στην περιοχή, οι οποίοι κρατούνται για διοικητική απέλαση καθώς δεν είχαν νομιμοποιητικά έγγραφα. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 25χρονου.

Η Αστυνομία προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες του θανάτου του 25χρονου περιμένει την κατάθεση της 23χρονης φίλης του, η οποία από χθες το βράδυ είναι σε κατάσταση σοκ. 

Σημειώνεται ότι μόνο τους τελευταίους 3 μήνες η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών έχει εξαρθρώσει τέσσερις συμμορίες αλλοδαπών που σκορπούσαν τον τρόμο στην περιοχή του Φιλοπάππου και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με 20 άτομα Πακιστανικής καταγωγής να είναι ήδη προφυλακισμένα.

Οι συμμορίες αυτές έβαζαν στο στόχαστρο ζευγάρια στα οποία επιτίθονταν σε απόμερα σημεία κρατώντας μαχαίρια ή σπασμένα μπουκάλια.

Σχεδόν επι καθημερινής βάσης γίνονται καταγγελίες για κλοπές και συμπλοκές μεταξύ αυτών των συμμοριών στην ευρύτερη περιοχή... και ειδικά στο Μοναστηράκι.
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ