2018-08-16 15:25:25
Φωτογραφία για Ίδρυση, Οργάνωση και Λειτουργία Λέσχης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΦΕΚ)
Αποτελούσε πάγιο αίτημα του προσωπικού

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (3400/Β/10-8-2018) Απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., η οποία κυρώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Χουλιαράκη, με θέμα: «Ίδρυση, Οργάνωση και Λειτουργία Λέσχης του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.», σύμφωνα με το καθεστώς της οποίας θα λειτουργούν πλέον στα κτίρια όπου στεγάζονται οι κεντρικές Υπηρεσίες του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τα κυλικεία και το μαγειρείο, για την εξυπηρέτηση και την κάλυψη αναγκών του προσωπικού.

Ο σκοπός της Λέσχης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. είναι η εξυπηρέτηση ψυχαγωγικών και πολιτιστικών αναγκών, καθώς και η λειτουργία εστιατορίου για το προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Το εστιατόριο της Λέσχης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θα στεγάζεται στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το εστιατόριο της Λέσχης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θα λειτουργεί ημερησίως κατά τις εργάσιμες ημέρες από ώρας 07:30 έως και 16:00 και η διάθεση του γεύματος είναι ημερήσια και γίνεται από ώρας 13:30 έως και 16:00. Το κυλικείο του εστιατορίου της Λέσχης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. λειτουργεί ημερησίως κατά τις εργάσιμες ημέρες από ώρας 07:30 έως και 16:00.

Διαβάστε τη σχετική Υπουργική Απόφαση:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ