2018-08-18 10:21:10
Φωτογραφία για Όταν ο Τζον Τραβόλτα και η Ολίβια Νιούτον Τζον χόρεψαν ξανά στο κόκκινο χαλί
Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που η Ολίβια Νιούτον-Τζον και ο Τζον Τραβόλτα έγραψαν ιστορία ως συμμαθητές στο λύκειο Rydell, τραγουδώντας, χορεύοντας και εξαργυρώνοντας την απίστευτη χημεία και τη φωτογένειά τους στο μιούζικαλ Grease.

Οι δύο πρωταγωνιστές, που μοιράζονται μια μακροχρόνια φιλία στην πραγματική ζωή, συναντήθηκαν ξανά με αφορμή μια επετειακή προβολή της ταινίας στο Μπέβερλι Χιλς. Εκεί βρέθηκαν και άλλα μέλη του cast, αλλά και ο σκηνουθέτης της ταινίας Ράνταλ Κλάιζερ, ο οποίος είχε πρόσφατα δηλώσει ότι κανείς τους δεν περίμενε την εξωφρενική επιτυχία που σημείωσε η ταινία.

«Πιστεύαμε ότι θα άρεσε στο εφηβικό κοινό για ένα καλοκαίρι που θα προβαλλόταν ή και δύο, αλλά ουδέποτε φανταζόμασταν ότι 40 χρόνια μετά θα υπήρχε αυτή η απίστευτη απήχηση σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις ηλικίες», είχε δηλώσει.

Πάντως, το χάιλαιτ της εκδήλωσης, ήταν η στιγμή που η Ολίβια Νιούτον-Τζον και ο Τζον Τραβόλτα πόζαραν για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί και μάλιστα έκαναν λίγα βήματα από τη χαρακτηριστική χορογραφία της ταινίας.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ