2018-08-23 01:03:36
Φωτογραφία για Μπαταρία από iPad προκάλεσε την εκκένωση του Apple Store στο Άμστερνταμ
Στο Apple Store του Άμστερνταμ υπήρξε ένα ατύχημα όπου η μπαταρία ενός iPad υπερθερμάνθηκε σε τέτοιο βαθμό που προκάλεσε την εκκένωση του καταστήματος και τους παρευρισκόμενους στο χώρο να παρουσιάζουν προβλήματα αναπνοής λόγω των χημικών της μπαταρίας.

Το ατύχημα προκάλεσε μπαταρία ενός iPad το οποίο υπερθερμάνθηκε χωρίς να προκληθεί έκρηξη αλλά όπως φαίνεται η μπαταρία είχε διογκωθεί και άρχισαν να βγαίνουν χημικά αέρια και ουσίες που προκαλούν ερεθισμό. Για αυτό το λόγο προκλήθηκαν προβλήματα στην αναπνοή και διατάχθηκε η εκκένωση, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα.

Πέραν των προβλημάτων αυτών δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός ή ζημιά στο κατάστημα ενώ δεν έγινε γνωστό αν το ατύχημα προκάλεσε ελαττωματική μπαταρία ή κάποιος λάθος χειρισμός κατά τη διάρκεια του service από τους τεχνικούς του Genius Bar, οι οποίοι με την εκδήλωση του ατυχήματος, πέταξαν το iPad σε ένα ειδικό κάδο με άμμο για τον περιορισμό της υπερθέρμανσης και των χημικών ουσιών.

Από αυτό το συμβάν υπήρξαν προβλήματα αναπνοής σε τρεις υπαλλήλους του Apple Store οι οποίοι εισέπνευσαν τις αναθυμιάσεις που προήλθαν από τη μπαταρία του iPad, ενώ το κατάστημα επανήλθε σε λειτουργία μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ