2018-08-24 11:27:39
Φωτογραφία για Διαβάστε την πρόταση της ΝΑ Αττικής για live μετάδοση των ΔΣ της ΠΟΑΣΥ
Δημοσιεύουμε την πρόταση τριών μελών της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής για live μετάδοση των συνεδριάσεων του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ: Προτείνουμε την βιντεοσκόπηση, την καταγραφή και

ζωντανή (live) αναμετάδοση στην επίσημη σελίδα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. όλων των συνεδριάσεων του Δ.Σ. αλλά και της εκτελεστικής γραμματείας.

  Η παραπάνω πρόταση αποσκοπεί στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των συναδέλφων μας για τα τεκταινόμενα και τις αποφάσεις της εκτελεστικής γραμματείας καθώς και των Διοικητικών Συμβουλίων, καθώς επίσης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για άμεση γνώση όλων των συναδέλφων για τις τοποθετήσεις και προτάσεις των εκλεγμένων.

  Η συγκεκριμένη πρόταση είναι σίγουρο ότι θα συμβάλει αποτελεσματικά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για άμεση και ορθή ενημέρωση και την διαμόρφωση ορθής άποψης και γνώμης για όλους από τους εκλεγμένους αντιπρόσωπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αλλά και τους συναδέλφους που με την σειρά τους έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.


    Η πρόταση θωρακίζει και δημιουργεί ένα πλαίσιο διαφάνειας και καθαρότητας πάνω στο οποίο θα παίρνονται και θα υλοποιούνται αποφάσεις της εκτελεστικής γραμματείας και των Δ.Σ..

  Άλλωστε η ζωντανή μετάδοση (live streaming) δεν αποτελεί καινοτομία καθώς εφαρμόζεται ήδη σε πολλά Δημοτικά Συμβούλια ανά την επικράτεια και συνεδριάσεις Περιφερειών.

   Φυσικά στις περιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις ή καταδρομικές παρεμβάσεις η ζωντανή αναμετάδοση θα διακόπτεται με απόφαση του Δ.Σ. ή της εκτελεστικής γραμματείας αντίστοιχα και θα συνεχίζεται μετά την λήψη της απόφασης.

   Παρακαλούμε όπως η ανωτέρω πρόταση εισαχθεί στο Δ.Σ. προς ψήφιση από τα μέλη του.

Τα μέλη του Δ.Σ.

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

ΜΑΓΓΑΣ Σωκράτης

ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ