2018-08-24 13:05:14
Φωτογραφία για Ικανοποίηση στον σταθμό -  Το πλάνο για το 2019...
Ικανοποίηση για την «πρεµιέρα» που έκανε την περασµένη εβδοµάδα το κανάλι στη µάχη της ενηµέρωσης µέσω των έκτακτων δελτίων στην άφιξη των δύο στρατιωτικών από την Τουρκία επικρατεί στο Epsilon. Όπως προκύπτει από τα νούµερα τηλεθέασης, το κανάλι έφτασε, στη διάρκεια της µετάδοσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης µε την Αµαλία Κάτζου στο στούντιο και τον διευθυντή ειδήσεων και ενηµέρωσης, ∆ηµήτρη Μιχαλέλη, στο κοντρόλ, ακόµη και το 20%. Ο αριθµός των τηλεθεατών εκείνη την ώρα ασφαλώς είναι µικρός, ωστόσο, µε δεδοµένο ότι υπήρχαν στον αέρα και έκτακτες µεταδόσεις από τον ΣΚΑΪ και την ΕΡΤ, είναι ενθαρρυντικό σηµάδι για τους υπεύθυνους του ενηµερωτικού τοµέα του καναλιού.

Οι επόµενες ηµέρες µέχρι το τέλος Αυγούστου θεωρούνται κρίσιµες, καθώς έχει προγραµµατιστεί να ξεκινήσει η µετακόµιση στα στούντιο της Παιανίας, µε ρυθµούς τέτοιους που να επιτρέπουν την πρεµιέρα του νέου προγράµµατος στις αρχές Οκτωβρίου, µε πλήρη ανάπτυξη τόσο στην ενηµέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.


Οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί αφορούν τον προγραµµατισµό µιας καθηµερινής πρωινής ενηµερωτικής εκποµπής από τις 6:00 έως τις 10:00, ενώ θα ακολουθεί ψυχαγωγία έως τη 1:00 ή τις 2:00 το µεσηµέρι, οπότε και θα βρίσκεται στον αέρα το µεσηµεριανό δελτίο µε τη Λίνα ∆ρούγκα. Το κεντρικό δελτίο θα ξεκινά στις 7:00 έως τις 8:00 µ.µ., ενώ δεν θα υπάρχει σε πρώτη φάση νυχτερινό, καθώς τα έξοδα για µία επί πλέον βάρδια είναι µεγάλα.

Ωστόσο, γίνονται συζητήσεις προκειµένου από τον ερχόµενο Ιανουάριο να ενταχθεί και δελτίο τη νύχτα, καθώς το 2019 θα είναι µία εκλογική χρονιά και το κανάλι θέλει να δώσει δυναµικό «παρών» από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. ∆εδοµένες θα πρέπει να θεωρούνται και δύο ενηµερωτικές εκποµπές, εκ των οποίων τη µία θα παρουσιάζει η Αµαλία Κάτζου και θα είναι αµιγώς πολιτική, ενώ η δεύτερη θα είναι ένα µεταµεσονύχτιο τηλεοπτικό σόου µε πολλούς καλεσµένους και πιο «ελεύθερο» περιεχόµενο, που θα περιλαµβάνει και πολιτική. Στον τοµέα της ψυχαγωγίας, τα «βαριά χαρτιά» του καναλιού θα είναι το «X-Factor» και το «La Banda» και οι υπεύθυνοι του καναλιού υπολογίζουν πολύ στην παρουσία της ∆έσποινας Βανδή και της Φουρέιρα, όπως και του Νίκου Μουτσινά στην απογευµατινή ζώνη.

Secret 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ