2018-08-25 09:21:12
Φωτογραφία για Πώς να διαλέξεις το σωστό καπέλο ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου
Αγαπάμε τα μεγάλα καπέλα επειδή αναδεικνύουν σωστά ολόκληρο το look μας, για να μην αναφέρουμε την προστασία από τον ήλιο. Αλλά για μερικές από εμάς, είναι πολύ δύσκολο να βρούμε εκείνο που ταιριάζει στο πρόσωπό μας. Πώς μπορεί να φαίνεται τόσο ωραίο σε άλλες και σε εμάς όχι;

Ευτυχώς, υπάρχει ένα σχέδιο για όλες εκεί έξω, αρκεί να λάβετε υπόψη κάποιες βασικές οδηγίες. Βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς παρακάτω και μην ξαναπείτε ότι δεν σας ταιριάζουν τα καπέλα!

Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο

Οποιοδήποτε υπερβολικά ψηλό καπέλο μπορεί να τονίσει περισσότερο τα μάγουλά σου. Αντ’ αυτού, διάλεξε ένα πιο επίπεδο καπέλο που θα αντισταθμίσει την στρογγυλότητα του προσώπου σου.

Αν έχεις οβάλ πρόσωπο

Τα καπέλα της δεκαετίας του ’90 επιστρέφουν και είναι πιο κομψά από ποτέ, σας το ορκιζόμαστε! Τα ψάθινα καπέλα που έχουν μια κλίση προς τα κάτω είναι ιδανικά για να αναδείξουν ένα οβάλ πρόσωπο.


Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο

Ακριβώς όπως τα πιο αυστηρά σχέδια κολακεύουν τα στρογγυλά πρόσωπα, ένα λιγότερο δομημένο στυλ είναι καλύτερο για ένα πρόσωπο με πολλές γωνίες. Extra bonus: Επιλέξτε ένα με διακοσμητικές λεπτομέρειες για να ξεχωρίσετε!

Αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πληθώρα σχεδίων, αλλά αποφύγετε οτιδήποτε υπερβολικά μεγάλο που δεν θα αναδείξει σωστά το λεπτό πηγούνι σας. Αυτά τα κλασικά καπέλα για άνδρες έχουν πιο λεπτό χείλος που δεν θα σας «πνιγεί» και συγχρόνως θα κρατήσει τον ήλιο μακριά σας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ