2023-10-30 08:26:02
Φωτογραφία για Οριστικοποιήθηκε το σχήμα συνεργασίας του Κοκλώνη με το OPEN  - Όλο το ρεπορτάζ

 



Open και Barkingwell Media οριστικοποίησαν το σχήμα συνεργασίας και κατέληξαν σε συμφωνία. Η RED Smile, θυγατρική της Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη, θα προμηθεύει με πρόγραμμα, δηλαδή εκπομπές, την εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, που ελέγχει τον τηλεοπτικό σταθμό Open. H Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, ως αδειούχος εταιρεία, θα διατηρήσει τον τομέα της ενημέρωσης (δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές), με επικεφαλής τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αλλά και την αγορά του υπόλοιπου προγράμματος, που περιλαμβάνει τις συμφωνίες και τα ντοκιμαντέρ.



Οι υπόλοιπες εκπομπές, όμως, θα έχουν την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος με την κίνηση αυτή αποκτά πρόσβαση, ως κεντρικός προμηθευτής της Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, σε έναν σταθμό εθνικής εμβέλειας. Δεν αποκλείεται στο ΔΣ της εταιρείας του Open να εμφανιστεί και (τουλάχιστον) ένα πρόσωπο ως εκπρόσωπος της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη.



Η λογική της συνεργασίας Open – Barkingwell Media μοιάζει με την περίπτωση συνεργασίας της Green Pixel με Alpha και Star (εκπομπές, τηλεπαιχνίδια). Μόνο που στην περίπτωση της συγκεκριμένης εταιρείας οι δύο σταθμοί είναι και μέτοχοί της, ενώ η Nova (United Media) είναι σε… αναμονή για να εμπλακεί στο σχήμα, που θα οδηγήσει σε μια νέα πραγματικότητα στην ελληνική τηλεόραση.



Πηγή: typologies 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ