2018-08-27 11:05:27
Φωτογραφία για Σάκης Τανιμανίδης: Ετοιμάζει εκπομπή με την Χριστίνα Μπόμπα;
Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια και το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους που θα γίνει στο νησί της Σίφνου είναι ένα από κοσμικά γεγονότα τηε χρονιάς.

Θα δούμε όμως το αγαπημένο ζευγάρι μαζί τηλεοπτικά; Ήδη πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να παρουσιάζει ταξιδιωτική εκπομπή. Ωστόσο όπως ανάφερε ο Σάκης Τανιμανίδης κάτι τέτοιο δε θα συμβεί, τουλάχιστον όχι άμεσα αφού είναι μόνο μια σκέψη.

Όπως τονίζει ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θα είχε ενδιαφέρον το κόνσεπτ με τους δύο να ταξιδεύουν τον κόσμο.

Σημείωσε μάλιστα ότι θα κάνει μια ταξιδιωτική εκπομπή τα επόμενα χρόνια.

«Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ μην λες ποτέ! Το πάθος μου είναι οι ταξιδιωτικές εκπομπές, και μάλιστα θα κάνω σίγουρα μία τέτοια τα επόμενα χρόνια, μου το υπόσχομαι! Σε μια συζήτηση με τη Χριστίνα, λοιπόν, μας πέρασε από το μυαλό πως θα είχε ενδιαφέρον να ταξιδεύει ένα ζευγάρι, η Χριστίνα και ο Σάκης, σε όλον τον κόσμο και σκηνοθετικά να βλέπουμε το ταξίδι μέσα από την οπτική γωνία του ζευγαριού
. Αλλά παραμένει μια σκέψη και δεν υπάρχει κάτι δρομολογημένο. Όμως είναι ωραίο που ο καθένας έχει το δικό του αντικείμενο και δεν τα μπλέκουμε» ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης στο περιοδικό «People»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παρουσιαστής θα είναι και τη νέα σεζόν στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενώ τις αρχές του 2019 θα είναι στο τιμόνι του «Survivor».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είναι η Celine Dion το νέο fashion icon;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είναι η Celine Dion το νέο fashion icon;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ