2018-08-28 19:03:17
Φωτογραφία για Εύλογες απορίες για συσχετισμό μέλους του Ρουβίκωνα με βόμβες μολότοφ
Πολλές κι εύλογες απορίες προκαλεί ο συσχετισμός- εμπλοκή μέλους του Ρουβίκωνα σε ρίψεις βομβών μολότοφ, καθώς όπως αναφέρεται, "Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ταυτοποιήθηκε

επίσης ένας ημεδαπός 27 ετών, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία την 2-3-2018, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, μαρμάρων, πετρών κ.λπ. σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο".

Μια τέτοιου είδους εμπλοκή, εάν αποδειχτεί, θα συνιστά για πρώτη φορά δικογραφία σε βάρος έστω κι ενός μέλους του κινήματος, που μπορεί ν' αναβαθμιστεί σε κακούργημα, με αποτέλεσμα να προξενούνται οι εύλογες απορίες.

Είναι τοις πάσι γνωστό και πρώτα και κύρια στους αστυνομικούς της κρατικής ασφάλειας, πως όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Ρουβίκωνα συντάσσονται και δεσμεύονται σ' ένα πλαίσιο δράσεων και συμπεριφορισμό που αφενός προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας, αφετέρου όμως δεν δίνει τη δυνατότητα στις διωκτικές αρχές να σχηματίσουν σε βάρος τους δικογραφία για αδικήματα ανώτερα του πλημμελήμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, έστω και μια δικογραφία, είναι το συνακόλουθο ερώτημα, σε συσχετισμό με τις υπόλοιπες δικογραφίες δημιουργεί, έστω και τεχνηέντως σοβαρό ποινικό πρόβλημα στην οργάνωση; 

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ρονάλντο αγοράζει ομάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ρονάλντο αγοράζει ομάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ