2018-08-28 19:48:18
Φωτογραφία για Δικαίωση για την άριστη των αρίστων στην Ηλεία: «Μακάρι να υπηρετήσω στην 117ΠΜ»
Ήρεμη και αποφορτισμένη από τον αγώνα που έδωσε στις Πανελλαδικές και συγκέντρωσε 19.175 μόρια η Σοφία Πατσού από το Βαρθολομιό ετοιμάζεται για την νέα της ζωή, την ακαδημαϊκή.  Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές  ξεκινάει ένας νέος κύκλος στη ζωή των νέων πολιτών, αυτός της τριβής με τα ακαδημαϊκά αντικείμενα και τις επιστήμες.

Η Σοφία είχε έρθει πρώτη στο νομό Ηλείας και η χαρά της ήταν  διπλή. Τώρα ο στόχος της, σε βάθος χρόνου,  είναι το πτυχίο της. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το τι θέλει να κάνει όταν θα πάρει το πτυχίο της δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα…Ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή. Σίγουρα θα μείνω στην Ελλάδα και θα ήθελα να υπηρετήσω στην 117 ΠΜ»

Πρώτη της επιλογή της η Σχολή Μηχανικών Αεροπορίας.  Η Σοφία Πατσού κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Από μικρή, όπως η ίδια δήλωσε στην «Πατρίς», είχε μάθει να θέτει στόχους. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος και στερήσεις από την προσωπική της ζωή, επιδόθηκε σε ένα αγώνα μελέτης με την βοήθεια των καθηγητών της και την στήριξη των γονέων της και της μικρής της αδελφής και το αποτέλεσμα ήταν να δικαιωθεί. Τα μόρια που συγκέντρωσε την κατέταξαν πρώτη μεταξύ πρώτων και η οικογένειά της και φυσικά οι καθηγητές της έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την Σοφία Πατσού.


«Θέλω να ευχαριστήσω του γονείς μου και την αδελφή μου καθώς και τους καθηγητές και την προπονήτριά μου την κυρία Μαρία Σωτηρακοπούλου. Με την δική τους βοήθεια πέτυχα αυτό το αποτέλεσμα. Ελπίζω να  περάσω στην Σχολή Μηχανικών Αεροπορίας», δήλωσε γεμάτη χαρά και περηφάνια η Σοφία. Με την σειρά μας την συγχαίρουμε για την επιτυχία της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ