2018-08-29 06:22:14
Φωτογραφία για Οργάνωση του «αντιρατσιστή» Δημητρά χαρακτηρίζει ως «ρατσιστική επιστολή» το ξέσπασμα της μάνας του δολοφονηθέντα Ν.Μουστάκα στου Φιλοπάππου!
Ενώ όλη η Ελλάδα «βράζει» από την δολοφονία του Νίκου Μουστάκα, κάποιοι δείχνουν να μην σέβονται ούτε τον πόνο της μητέρας του. Στην ιστοσελίδα «Παρατηρητήριο ρατσιστικών εγκλημάτων» (στην οποία συμμετέχει και ο γνωστός επαγγελματίας «αντιρατσιστής» Παναγιώτης Δημητράς) κάποιος Βασίλης Τσαρνάς κάτω από τον τίτλο «Ρατσιστική επιστολή της μητέρας του 25χρονου θύματος στο Φιλοπάππου» γράφει και τα εξής:

«Ρατσιστική επιστολή της μητέρας του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα που δημοσιοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου 2018. Ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός από πτώση στο Φιλοπάππου στις 16 Αυγούστου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αλλά και ως συνέπεια απόπειρας ληστείας εις βάρος εκείνου και της κοπέλας του για την οποία κατηγορούμενοι είναι μετανάστες Πακιστανικής και Ιρακινής καταγωγής.

 Αυτό έκανε τη μητέρα του, μέσα στον (αλλά και παρά τον) μεγάλο πόνο της, να συντάξει μια επιστολή που θέτει στο στόχαστρο το σύνολο των μεταναστών στη χώρα, την ίδια μάλιστα στιγμή που εγκωμιάζει τη Σκωτία που καλοδέχτηκε το γιο της ως μετανάστη, μη αντιλαμβανόμενη καν την ακραία ειρωνεία αυτής της αντίφασης». Στην συνέχεια παραθέτει κάποια αποσπάσματα από την επιστολή της τραγικής μάνας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση αυτή αναδημοσιεύθηκε και στην προσωπική σελίδα στο Facebook του Παναγιώτη Δημητρά, σαφές δείγμα του πόσο συμφωνεί με το περιεχόμενό της. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιαστεί λεπτομερώς ένα τέτοιο κείμενο το οποίο βρίθει ανακριβειών (για να μην πούμε ανοησιών). Ο πόνος της μάνας χαρακτηρίζεται ως «ρατσιστικός», αλλά πρέπει να επισημανθεί ο τρόπος με τον οποίο διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα.

Οι συγκεκριμένοι «μετανάστες» βρίσκονται παράνομα στην Χώρα, έχουν κάνει «επάγγελμα» την ληστεία και την βιαιοπραγία σε βάρος Ελλήνων και τουριστών, τώρα βαρύνονται και με ανθρωποκτονία, αλλά ο συντάκτης του κειμένου κάνει… σύγκριση του αδικοχαμένου Νίκου, που πήγε μετανάστης με νόμιμες διαδικασίες στην Σκωτία (όπου εργαζόταν και δεν λήστευε τον κόσμο) με τα τρία συγκεκριμένα εγκληματικά στοιχεία από το Πακιστάν και το Ιράκ. Στο διαδίκτυο έγινε ένας «χαμός» από καταιγιστικά σχόλια σε βάρος του Δημητρά, ακόμη και στην σελίδα του στο Facebook, δείγμα του πόσοι πολλοί ενοχλήθηκαν από την απαράδεκτη αυτή ανάρτηση.

Θυμίζουμε ότι ο Δημητράς έχει ως… «χόμπι» το να συντάσσει μηνυτήριες αναφορές «για ψύλλου πήδημα», χαρακτηρίζοντας ως «ρατσιστική συμπεριφορά», «ρατσιστικό περιεχόμενο», «ρατσιστική απειλή» και κάθε τι άλλο συνάδει με τον «ρατσισμό» γενικώς οτιδήποτε αυτός νομίζει ως τέτοιο. Ένα από τα τελευταία «κατορθώματά» του αποτελούν τα όσα απίστευτα φαντασιώθηκε για το οπισθόφυλλο τεύχους που περιοδικού «Μαίανδρος», το οποίο χαρακτήρισε (ως συνήθως) «ρατσιστικό»!

Οι περιθωριακοί και γραφικοί τύποι σαν τον Δημητρά (ο οποίος όταν δεν μοιράζει «σαν τα στραγάλια» μηνυτήριες αναφορές, γεμίζει την σελίδα του στο Facebook με φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος δίπλα σε σερβιρισμένα φαγητά, ίσως για να εμπεδώσουμε πόσο καλοφαγάς είναι…) δεν είναι πάντοτε και ακίνδυνοι. Ιδίως δε όταν εξυπηρετούν ξεκάθαρα ανθελληνικούς σκοπούς με την όλη δραστηριότητά τους.

Ο Δημητράς, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, γιατί δημοσιεύθηκε(!) η φωτογραφία των δύο πακιστανών χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «Άθλια παρανομία»(!) την δημοσίευση αυτή, (να υποθέσουμε ότι θα διαμαρτυρηθεί και για την δημοσίευση των φωτογραφιών  σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, που δείχνουν τα αδίστακτα και κακοποιά αυτά στοιχεία «επί τω έργω», δηλαδή να ληστεύουν τουρίστριες;), έχει πολύ επιλεκτική ευαισθησία.

Ουδέποτε μέχρι τώρα έκανε κάποια μηνυτήρια αναφορά για τις ξεκάθαρες απειλές κατά της Ζωής, της Περιουσίας και της Αξιοπρέπειας που έχουν γίνει (ορισμένες φορές μάλιστα και ονομαστικά) σε βάρος των Ανδρών και των Γυναικών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ούτε προβλέπουμε να κάνει. Γι’ αυτό και ο «ανθρωπισμός» και η «ευαισθησία» του δεν μας αγγίζουν στο ελάχιστο, καθώς κινούνται σε μονομερείς κατευθύνσεις «αλληλεγγύης». Όταν, όμως, αναδημοσιεύει τέτοια άθλια κείμενα, όπως αυτό του Τσαρνά, ας μην παραξενεύεται μετά αν «ακούει τα σχολιανά του» στο διαδίκτυο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Όσο για ένα άλλο (ακόμη πιο) άθλιο κείμενο στο διαδίκτυο, με χαρακτηριστικό τίτλο «Κυρία Μουστάκα έχετε συνειδητοποιήσει πόσο ρατσίστρια είστε;»(!), κάποιου Άκη Γαβριηλίδη, ο οποίος «ζητάει και τα ρέστα» από την χαροκαμένη μάνα, πραγματικά δεν αξίζει ούτε σταγόνα από το σάλιο μας πηγή: www.xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ