2018-08-29 13:07:19
Φωτογραφία για Έτοιμη για το φθινόπωρο: Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με το χρώμα που φορά σπάνια
Μπορεί να πιστεύαμε ότι δε θα ξαναβλέπαμε την Κέιτ Μίντλετον ως τον Οκτώβρη, λόγω του διαλείμματος από τις υποχρεώσεις της ώστε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, αλλά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε γρηγορότερα απ' ότι περιμέναμε και μάλιστα με ένα χρώμα που φορά σπάνια.

H Κέιτ φωτογραφήθηκε μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ, να πηγαίνουν στην εκκλησία μέσα στο βασιλικό αυτοκίνητο. Παρ΄όλο που δεν είδαμε ολόκληρο το outfit, διακρίναμε ένα κλασικό και πολύ σικάτο φόρεμα παλτό, σε γκρι καρό.

Το παλτό είχε μαύρη λεπτομέρεια στις άκρες, κλασικό γιακά και μπροστινά κουμπιά με μαύρο περίγραμμα και ανήκει στο brand Catherine Walker. Η Κέιτ το συνδύασε με το χαρακτηριστικό μαύρο καπέλο που έχει φορέσει ξανά, ενώ όπως φαίνεται είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαμηλό κότσο.

Παρ΄όλο που είναι αδιαμφισβήτητα ένα χρώμα που την κολακεύει, η Κέιτ φορά σπάνια γκρι, είτε σε ανοιχτή είτε σε σκούρα απόχρωση.

Πάντως, το γκρι, πτι καρό του παλτό της, είναι μία από τις πιο έξυπνες επενδύσεις μόδας που μπορείς να κάνεις. Μπορεί το γκρι σαν σκέτο χρώμα να μην είναι ακριβώς μαγευτικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι κολακεύει σχεδόν όλους τους τύπους επιδερμίδας και μαλλιών, δείχνει σικάτο και συνδυάζεται εύκολα με όλα.

Επιπλέον, το καρό είναι ένα από τα κυρίαρχα prints του φετινού χειμώνα. Οπότε, σχεδόν επιβάλλεται να έχεις ένα στην γκαρνταρόμπα σου.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ