2018-08-31 13:15:56
Φωτογραφία για Κομπίνα σε υπεραγορά στη Λεμεσό - Ψώνισαν, τα έβαλαν στις σακούλες και έφυγαν... κυρίες!
Μια από τις πρώτες κομπίνες, μετά την εφαρμογή του μέτρου χρέωσης της πλαστικής σακούλας και της αντικατάστασής της με επαναχρησιμοποιημένες τσάντες, απέτρεψε διευθυντής υπεραγοράς στη Λεμεσό. Πρωταγωνιστές δύο γυναίκες 47 και 43 χρόνων, οι οποίες αφού ψώνισαν προϊόντα αξίας 171 ευρώ, επιχείρησαν να φύγουν από την υπεραγορά χωρίς να πληρώσουν, χρησιμοποιώντας ως καμουφλάζ τις επαναχρησιμοποιημένες τσάντες. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γυναίκες έγιναν αντιληπτές να κατευθύνονται προς την έξοδο, φορτωμένες με προϊόντα, χωρίς να περάσουν από το ταμείο, από τον διευθυντή γνωστής αλυσίδας υπεραγορών, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, ενώ ανακρινόμενες δεν έδωσαν εξηγήσεις για την πράξη τους, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στα οχήματα και τις οικίες τους, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση.

Κάποιοι επιμένουν

Αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη ότι οι καιροί έχουν αλλάξει καθώς παρά τις επανειλημμένες συστάσεις της Αστυνομίας, κάποιοι επιμένουν να αφήνουν τα κλειδιά στη μίζα όταν κατεβαίνουν από τα αυτοκίνητά τους
. Θύμα ληστών έπεσε συνταξιούχος ο οποίος γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας είχε σταθμεύσει το όχημά του έξω από την οικογενειακή του επιχείρηση στην περιοχή του Καψάλου, αφήνοντάς το ξεκλείδωτο και τα κλειδιά στη μίζα. Οι άγνωστοι δράστες βρήκαν την ευκαιρία και κατάφεραν να κλέψουν το όχημα μάρκας Toyota yaris αξίας 4 χιλιάδων ευρώ, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για εξετάσεις, ενώ τα στοιχεία του οχήματος καταγράφηκαν στον κατάλογο κλοπιμαίων οχημάτων. Η Αστυνομία για ακόμη μια φορά προειδοποιεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ