2018-08-31 18:00:37
Φωτογραφία για Η γκάφα του Πασχαλάκη κόστισε στον ίδιο και στον ΠΑΟΚ
Η βραδιά της 29ης Αυγούστου δύσκολα θα διαγραφεί από την μνήμη του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και θα φτάσει στο σημείο να μην τον «στοιχειώνει». Κι αν αυτό συμβεί κάποτε, θα χρειαστεί να περάσουν πολλά βράδια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Μέχρι τότε, η γκάφα στην οποία υπέπεσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ προσφέροντας ένα πέναλτι – «δώρο» στην Μπενφίκα και την…μισή πρόκριση, θα τον ακολουθεί και θα πέφτει ως (άγρια) σκηνή του σινεμά μπροστά του.

Μπορεί ο 29χρονος τερματοφύλακας να τυγχάνει της αμέριστης συμπαράστασης των συμπαικτών του και του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο αυτή η γκάφα δεν ξεχνιέται εύκολα. Κι αν στον οργανισμό του ΠΑΟΚ έχουν όλη την καλή διάθεση να την προσπεράσουν και να κοιτάξουν μπροστά, δεν συμβαίνει το ίδιο και με όλους εκείνους τους σκάουτερ που μαζεύτηκαν στην Τούμπα και παρακολούθησαν live την αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Κακά τα ψέματα, αυτή η σούπερ γκάφα του Πασχαλάκη είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολλούς πόντους σε μία περίοδο όπου η μετοχή του…κάλπαζε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο
. Ως γνωστόν η εξαιρετική εμφάνιση στο «Ντα Λουζ» και γενικότερα οι υψηλές πτήσεις του με τα γάντια του ΠΑΟΚ από την στιγμή που καθιερώθηκε κάτω από τα δοκάρια, κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Οι επισκέψεις στην Τούμπα για λογαριασμό του είχαν την τιμητική τους στο προχθεσινό παιχνίδι και ο διάβολος τα έφερε έτσι, ώστε σε ένα τόσο σημαντικό ματς με… υψηλές επισκέψεις στις εξέδρες, ο Πασχαλάκης να υποπέσει στο πιο σοβαρό λάθος από την ημέρα που ήρθε στην Θεσσαλονίκη και φόρεσε τα γάντια του ΠΑΟΚ.

Κι αυτή την γκάφα θα την βρίσκει…μπροστά του στις αγορές, που και δυνατή μνήμη έχουν και δεν περνούν στα…ψιλά τέτοια παιδαριώδη λάθη. 

Πηγή: marca-SL   
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ