2018-08-31 19:45:49
Φωτογραφία για Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, μετά από καταδίωξη
Δύο άτομα, ηλικίας 17 και 23 ετών αντίστοιχα, συνέλαβαν έπειτα από καταδίωξη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, σε

συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος των δύο αλλοδαπών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα, παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο να κινείται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος Αγίου Βασιλείου), στο οποίο πραγματοποίησαν σήματα στάσης για να το ελέγξουν. 'Ομως ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, το όχημα ακινητοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, με τελικό προορισμό την Αθήνα, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ