2018-08-31 21:19:16
Φωτογραφία για DIY projects που θα γεμίσουν τον κενό τοίχο με στυλ
Οι τοίχοι στο σπίτι είναι ουσιαστικά ένας κενός καμβάς που... περιμένει απλά κάποιον να το γεμίσει. Ωστόσο η διαδικασία του «γεμίσματος” μπορεί να σας φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνη, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Πρώτα απ’ όλα, το διακοσμητικό του τοίχου θα πρέπει να είναι κάτι που θα διεγείρει και θα αποπνέει τις αισθήσεις σας κάθε μέρα. Ωστόσο, θέλετε να είναι μοναδικό, αλλά ίσως να μην έχετε τον προϋπολογισμό ώστε να επενδύσετε σε ακριβά κομμάτια έργων τέχνης. Μην ξεχνάτε ότι επιλέγετε να συνδυάζεται άψογα με τη συνολική αισθητική σας.

Τα παρακάτω DIY διακοσμητικά τοίχου είναι μοναδικά, φθηνά και μπορείτε να τα φτιάξετε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι χρόνος και φαντασία. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά και αντληστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

#1 Αφηρημένη τέχνη

Σίγουρα, μπορείτε να ξοδέψετε εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες χρήματα σε ένα μοναδικό κομμάτι τέχνης. Ωστόσο, έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κομμάτι τέχνης; Κάντε το, λοιπόν, να μοιάζει σαν ένα διάσημο έργο και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος.


#2 Κρεμαστό τοίχου με φούντα

Υπάρχουν μερικές πετσέτες, μαξιλάρια και μπρελόκ που περιέχουν διακοσμητική φούντα. Τι θα λέγατε να δημιουργήσετε ένα όμορφο διακοσμητικό τοίχου με φούντες; Άλλωστε, είναι παντού αυτή την σεζόν οπότε γιατί να μην το βάλετε και στον τοίχο σας; Αυτή η ιδέα θα προσθέσει αμέσως άλλον άερα στην αισθητική σας.

#3 DIY βάζα-γλάστρες

Ακριβώς επειδή ο καιρός είναι πιο δροσερός δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φέρετε λίγη άνοιξη στο σπίτι σας. Στην πραγματικότητα, η έλλειψη λουλουδιών σε εξωτερικούς χώρους τους καθιστά ακόμα πιο ευπρόσδεκτους. Εξετάστε την ενσωμάτωση αυτής της ιδέας για μια χαρούμενη και «χρωματιστή” διακόσμηση.

#4 DIY Κρεμαστά ράφια

Αυτό το έργο είναι ιδανικό για όσους αγαπούν το μίνιμαλ στυλ και θέλουν να προσθέσουν περισσότερη λειτουργία στον χώρο τους. Αυτά τα ράφια όχι μόνο θα γεμίσουν τον τοίχο με δυναμικό στυλ, αλλά θα παρέχουν μια διακριτική βιτρίνα για μερικούς από τους αγαπημένους σας θησαυρούς.

#5 Κεφαλάρι

Ένα παραδοσιακό κεφαλάρι είναι υπέροχο, αλλά ένα κρεμαστό κεφαλάρι με λουλούδια δεν είναι ακόμη πιο τέλειο; Λοιπόν, αυτό είναι λίγο πολύ μαγικό. Ξεκινήστε να εργάζεστε για αυτή την κατασκευή αυτό το Σαββατοκύριακο εάν αναζητάτε έναν τρόπο να αυξήσετε σημαντικά το οπτικό αντίκτυπο του στυλ σας.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ