2018-09-03 11:49:33
Φωτογραφία για Υψηλή εποπτεία δια χειρός δανειστών και μετά τα μνημόνια στο υπ.Υγείας!
Δευτέρα 3 Σεπτέμβριος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Θα συνεχισθεί η υψηλή εποπτεία και στο υπουργείο Υγείας και μετά τα μνημόνια

Δεν ξεφεύγει τελικά ούτε το υπουργείο Υγείας από την υψηλή εποπτεία των δανειστών καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr, οι εκπρόσωποι της τρόικας θα συνεχίζουν να ελέγχουν τα όσα συμβαίνουν στον τομέα της υγείας όπως άλλωστε και σε όλα τα υπουργεία.

Η διαφορά βέβαια είναι μετά τα μνημόνια – όπως μεταφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη στο HealthReport.gr– ότι πλέον οι όποιες συναντήσεις δε θα γίνονται στο γνωστό Χίλτον που είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά στα ίδια τα υπουργεία. Διαβάστε ΕΔΩ για μια ενδεικτική συνάντηση του ελληνικού υπ.Υγείας με την τρόικα: «Τρόικα καλεί σήμερα υπ. Υγείας! Ποια μέτρα δεν εφαρμόστηκαν!»

Μάλιστα οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι μέσα στο Φθινόπωρο πιθανώς να γίνει και η πρώτη επίσκεψη του περιβόητου Τζουζέπε Καρόνε που έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της Υγείας, αλλά με έναν…διακριτικό τρόπο ώστε να μη γίνει αντιληπτό από τα ΜΜΕ.


Πάντως στο περιβόητο σημείο συνάντησης (Χίλτον) όπου γίνονταν τα τελευταία χρόνια όλες οι συναντήσεις με τους Έλληνες υπουργούς, και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός είχε χρειαστεί να περιμένει στην αίθουσα της εισόδου του ξενοδοχείου έως ότου τον …δεχθούν οι δανειστές.

Από τη άλλη ο Π.Πολάκης είχε μεταβεί μόνο σε κάποιες λίγες αρχικές συναντήσεις (μόνο σε μία ισχυρίζονται κάποιοι) και δεν …είχε ξαναφανεί στο Χίλτον.

Πλέον ο Έλληνας υπουργός Υγείας θα είναι εκείνος ο οικοδεσπότης των δανειστών.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ