2018-09-03 15:12:17
Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ: «Τάγματα» χούλιγκαν μαχαίρωσαν αντίπαλους οπαδούς και επιτέθηκαν σε 12χρονα
Δύο απανωτά περιστατικά προκάλεσαν αναστάτωση στην αστυνομία, μετά την οργανωμένη δράση χούλιγκαν, που κάνουν περιπολίες με μηχανάκια και επιτίθενται σε οπαδούς αντίπαλων

ομάδων.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, στις έντεκα το βράδυ, στην οδό Δυρραχίου στον Κολωνό, όταν μια ομάδα περίπου είκοσι ατόμων, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, χωρίς σαν έχουν κανένα διακριτικό ομάδας επάνω τους, σταμάτησαν μία παρέα εφτά ατόμων και όταν στο ερώτημα τους «τι ομάδα είναι» δήλωσαν πως είναι Παναθηναϊκοί, μαχαίρωσαν τρεις σε χέρια και πόδια, ενώ έναν τέταρτο στην κοιλιακή χώρα, ο οποίος και εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας διαπιστωθεί ότι η λάμα διαπέρασε τη σπλήνα.

Όπως διαπιστώθηκε οι τέσσερις από τους εφτά ήταν δηλωμένοι και οργανωμένοι σε συνδέσμους του Παναθηναϊκού.

Το δεύτερο σημειώθηκε στην Πετρούπολη, χθες το βράδυ, όταν άλλη ομάδα είκοσι ατόμων, πάλι με δίκυκλα, εντόπισε σε μια πλατεία μια παρέα δεκάχρονων και δωδεκάχρονων παιδιών και αυτά τα ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζουν.


Οι χούλιγκαν προπηλάκισαν αλλά και χαστούκισαν κάποια από τα έντρομα μικρά παιδιά και όταν έφευγαν φώναξαν πως «εδώ κάνει κουμάντο ο Παναθηναϊκός».

Για το περιστατικό, πάντως, οι γονείς των παιδιών επιφυλάχθηκαν να υποβάλουν μηνύσεις. Ωστόσο, τα δύο απανωτά κρούσματα ανησυχούν ιδιαίτερα τους αρμόδιους αξιωματικούς της αστυνομία ς που διεξάγουν έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ