2018-09-03 15:22:45
Φωτογραφία για ΛΑΦ Κιλκίς: ''Και με  βερμούδα θα μπεις για να φας και να πιεις''
Του Ηλία Προύφα

Σορτς, βερμούδα, μακρύ παντελόνι ή αθλητική φόρμα; Μεγάλη κουβέντα άνοιξε από χθες σχετικά με το dress code, των δικαιούχων ανδρών στις ΛΑΦ.

Αφορμή η επιστολή στο kranosgr, ενός ε.α στελέχους του ΣΞ, στον οποίο δόθηκε ''απαγορευτικό'' εισόδου στον 17χρονο γιο του από τη ΛΑΦ Βόλου, επειδή φορούσε βερμούδα. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών αντιδρούν στο μέτρο του μακρύ παντελονιού και μόνο, παραθέτοντας μία σειρά λογικών επιχειρημάτων για την αλλαγή της σχετικής διαταγής.

Χαρακτηριστικός είναι ο σχολιασμός του Αντιπροέδρου της ΕΣΠΕ Βόλου - Μαγνησίας, Δημήτριου Κοντούρη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος είχε διατελέσει και Διευθυντής στην επίμαχη ΛΑΦ του Βόλου.

''Είναι αστείο άλλα είναι και γεγονός ...! Ο κανονισμός περί λεσχών αναγράφει ευπρεπή ενδυμασία !! Κατανοώ τη σημαίνει ευπρέπεια καθώς αντιλαμβάνομαι και το χώρο που μπαίνω ! Άλλα από πότε δεν είναι ευπρεπές παντελόνι υφασμάτινο μέχρι το γόνατο με πόλο μπλουζάκι και μοκασίνια παπούτσια μέσα στο κατακαλόκαιρο για ρουφ Γκάρντεν ; Σαφώς όχι βερμούδα θάλασσας και σαγιονάρα σε βραδινή ώρα!! Για να κλείσω εγώ έχω δει και εφήβους από πάρτυ γενεθλίων να πηγαίνουν σπίτι για αλλαγή !!''


Συνομιλώντας με αρκετά στελέχη μας ανέφεραν ότι πλέον σε αρκετές ΛΑΦ, όπως της Ξάνθης και της Λάρισας, μπορείς να μπεις και με βερμούδα για να φας, κάτι που δε γίνεται επιτρεπτό από τη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.

Πρωτοπόρος στο μέτρο η ΛΑΦ Κιλκίς, η οποία ήταν από τις πρώτες που έφερε την ''αναγέννηση'' στον dress code κανονισμό, στην οποία ισχύει το ρητό, ''Και με  βερμούδα θα μπεις για να φας και να πιεις''.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ