2018-09-04 00:36:21
Φωτογραφία για Πώς να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε μία όαση χαλάρωσης
Στον απόηχο του καλοκαιριού, έχοντας γεμίσει με εικόνες χαλάρωσης, το μόνο που θέλουμε είναι να μεταφέρουμε αυτή τη ζεν αίσθηση στην καθημερινότητά μας. Καθώς όλα ξεκινούν από το σπίτι μας, κάνουμε την αρχή από τον χώρο του μπάνιου - έναν χώρο από όπου ξεκινά η ρουτίνα ομορφιάς αλλά και η χαλάρωσή μας. Πώς μπορείς, λοιπόν, να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε μία όαση;

Επένδυσε σε καλές πετσέτες

Για κάποιο λόγο επενδύουμε περισσότερο σε καλά στρώματα και κλινοσκεπάσματα, αλλά συνήθως επιλέγουμε φθηνές πετσέτες. Κάνε την έρευνά σου και επένδυσε σε πετσέτες με ποιοτικά υλικά που θα σου θυμίσουν τα πιο πολυτελή spa και ξενοδοχεία.

Διώξε την ένταση

Σε όλες μας αρέσει ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, αλλά ποια έχει πραγματικά τόσο χρόνο; Διώξε την ένταση της καθημερινότητας και απόλαυσε τις ευεργετικές ιδιότητες του να βυθίζεσαι στην μπανιέρα, χωρίς να τη γεμίσεις. Τα shower tablets θα σου δώσουν την αίσθηση του πιο χαλαρωτικού αφρόλουτρου, ενώ θα κάνεις ένα γρήγορο ντους.


Χρησιμοποίησε ευκάλυπτο

Ο ευκάλυπτος δεν προορίζεται μόνο για το καθιστικό. Με ένα τόσο χαλαρωτικό άρωμα, το μπάνιο είναι στην πραγματικότητα το τέλειο μέρος για να τον αποθηκεύσεις. Αρκεί να γεμίσεις ένα βάζο και το άρωμά του θα γεμίσει το μπάνιο.

Κάθε φορά που η θερμοκρασία θα ανεβαίνει από το ντους, το άρωμα θα διαχέεται σε όλο το μπάνιο, κι έτσι δεν θα χρειαστείς κάποιο έξτρα αρωματικό ή κερί.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Το μπάνιο είναι ένας χώρος αφιερωμένος στην περιποίηση του εαυτού σου. Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και η μόνη λέξη που πρέπει να θυμάσαι μετά το καλοκαίρι είναι μία: ενυδάτωση. Επένδυσε σε μία βούρτσα με φυσικά υλικά για scrub και αφιέρωσε μερικά λεπτά κάθε μέρα για να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου.

Διατήρησέ το τακτοποιημένο

Μπορεί οι δουλειές του σπιτιού να μην είναι η αγαπημένη σου ασχολία, όμως θα απολαύσεις πολύ περισσότερο ένα καθαρό και τακτοποιημένο μπάνιο από ένα ακατάστατο και βρώμικο χώρο. Αφιέρωσε λίγα δευτερόλεπτα για να σκουπίσεις το ντους - ειδικά αν έχεις γυάλινη πόρτα - και μην αμελείς να ανακυκλώνεις τα άδεια πλαστικά μπουκάλια των προϊόντων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ