2018-09-04 19:33:59
Φωτογραφία για Σε τροχιά υλοποίησης το AKTIO-ΑΜΒΡΑΚΙΑ
ΑΚΤΙΟ – ΑΜΒΡΑΚΙΑ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

        Αντεπίθεση με βάση την 83η ΔΕΘ ετοιμάζει το Υπουργείο Υποδομών όπου αναμένεται η εξαγγελία για την ολοκλήρωση διαγωνισμών και δρομολόγηση των μεγάλων έργων νέας γενιάς. Πρόκειται για μεγάλα έργα που έχουν συζητηθεί εκτενώς και που ο τεχνικός κόσμος τα περιμένει. Συνοπτικά έχουμε 9 νέα πολύ μεγάλα έργα προϋπολογισμού ενώ των 5,5 δισ.ευρώ που υπόσχονται θέσεις εργασίας και ανάπτυξη....     Η προετοιμασία τους είναι σε εξέλιξη και πολλά από αυτά είναι ώριμα για να αιμοδοτήσουν τις κατασκευές της επόμενης πενταετίας. Απευθύνονται σε εταιρείες μεγάλης τάξης και είναι project πασίγνωστα μιας και μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Άκτιο – Αμβρακία: Ένα από τα έργα-φαντάσματα που το Υπουργείο Υποδομών στέλνει σε ολοκλήρωση. Εδώ έχουμε δύο πεδία. Το πρώτο είναι η παράδοση στην κυκλοφορία περίπου 15χλμ μέχρι τον Οκτώβριο που θα είναι και τα πρώτα μετά από 8,5 χρόνια εργασιών. 

       Για τα υπόλοιπα το ΥΠΟΜΕ έτρεξε διαγωνισμό που είναι αρκετά προχωρημένος με στόχο να ολοκληρωθούν τα έργα μέσα σε περίπου 2,5 χρόνια. Το κόστος του έργου-σκούπα ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ.

ypodomes.com

https://www.agriniosite.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ