2018-09-07 11:58:26
Φωτογραφία για Ο Νίκος Καραδήμας περιγράφει τη μεταγωγή τοξικομανών
Δημοσιεύουμε κείμενο του Νίκου Καραδήμα από το λογαριασμό του στο Facebook: Ρούφηξε με μανία το δανεικό, απ' τον αστυφύλακα συνοδό της τσιγάρο. Πίστευε ότι θα καταλάγιαζε η

χαρμάνα.

Την είχαν πιάσει από νωρίς και της κατάσχεσαν και την παραμύθα.

Ήξερε ότι εκτος απο στατιστικό νούμερο,για τους μπάτσους,αργά το μεσημέρι θα ήταν και πάλι ελεύθερη. Τι να τον κάνει το δικηγόρο,γνώριζε το σύστημα από τότε που δραπέτευσε απ το Ίδρυμα!

Πιο πολύ την ενοχλούσε η συνδέσμια της, με την ίδια χειροπέδα,παρά το διαδικαστικό. Σε λίγο θα έμπαινε στην κλούβα για τη διαδρομή , Καβάλας - Ευελπίδων.

Πώς θα την άντεχε να την τραβολογάει σκουντουφλωντας, μιας και αυτή ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Της άστραψε μια ανάποδη με το ελεύθερο χέρι της και της έβγαλε μια τούφα μαλιά. Η γριά (ετσι την έλεγε) αντέδρασε δυναμικά και ανταπέδωσε ματώνοντας της τα ρουθούνια.


Η μόνη γυναίκα που θεωρούσε προνομιακή την μεταχείριση της, γιατί δεν μοιράζονταν με καμία άλλη τις χειροπέδες,αντέδρασε στο άκουσμα της αλλαγής, γιατί την βάρυνε μια πλαστογραφία και δεν είχε σχέση με την πρέζα!

Ήθελε κι άλλο τσιγάρο, αλλά που.

Ούτε το ένα κλικ χαλάρωμα , της χειροπέδας δεν έφερε στα ίσα της την "γριά"

Τα γκαλιαρντά δεν είχαν τελειωμό μεταξύ τους,ούτε όταν της έδωσε χάριν καλής συμπεριφοράς του κώδικα της μαστούρας, το μοναδικό κρουασάν που θα ήταν το γεύμα της ημέρας.

Ήταν απαγορευτική η δέσμευση της με άντρα,όπως επιτάσσει ο κώδικας,αλλά αυτή το απαιτούσε κι ας την έδεναν με τον "επιληπτικό" Αφγανό.

Ατιμώρητη και διαταγή για πραγματογνωμοσύνη ήταν η απόφαση αργά το απόγευμα!

Πλέον ελεύθερες και οι δύο,κίνησαν για τα ίδια στέκια της παραμύθας _
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ