2018-09-07 23:52:20
Φωτογραφία για Τί είπε η Υπουργός στους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη
Στο προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης απευθύνθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του

Πολίτη.

«Η 83η ΔΕΘ σηματοδοτεί το πέρασμα στη νέα εποχή για τη χώρα έπειτα από μια μακρά περίοδο λιτότητας», επισήμανε κατά το χαιρετισμό της η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας κλήθηκε να κάνει το καθήκον του, βιώνοντας και αυτό τις συνέπειες της κρίσης. Και το έπραξε με επάρκεια και ευσυνειδησία, διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στη χώρα…».

«Έχουμε εμπιστοσύνη στο προσωπικό, τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., που καθημερινά καλούνται να επιδείξουν επαγγελματισμό. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες ώστε να μπορούν όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν το αγαθό της ασφάλειας», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη. Επισήμανε δε, ότι η «Ελλάδα είναι κράτος δικαίου. Θέλουμε σεβασμό στον άνθρωπο και τους νόμους, πάντα με γνώμονα την ίση μεταχείριση των πολιτών έναντι του νόμου, την ίση πρόσβαση της προστασίας για όλους».


Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι υπάρχει η βούληση για να δοθούν λύσεις και διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στο προσωπικό για να ακούει τα προβλήματά του. «Επιδιώκουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον ώστε να μπορείτε να επιτελείτε καλύτερα το έργο σας. Δεν θέλουμε απλώς, αλλά επιδιώκουμε με πράξεις να είμαστε κοντά στους εργαζόμενους», υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα κατά τον χαιρετισμό της τόνισε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο έργο που επιτελεί το προσωπικό της ΕΛΑΣ. Ως πολιτική ηγεσία «είμαστε σε αγαστή συνεργασία με τη φυσική ηγεσία» και επισήμανε την ανάγκη να εξασφαλίζεται η ασφάλεια στη χώρα, γιατί "είναι προϋπόθεση για την ποιότητα της ζωής και την πολυπόθητη ανάπτυξη".

Αναφερόμενη στη νέα γενιά των Αστυνομικών, σημείωσε ότι ο λαός εμπνέεται από τους νέους και πρόσθεσε ότι προσδίδουν νέα κουλτούρα στο Σώμα με το υψηλό επίπεδο των γνώσεών τους και την επαγγελματική τους κατάρτιση. «Οι πόρτες είναι ανοιχτές. Τόσο η φυσική ηγεσία όσο και η πολιτική ηγεσία, είμαστε στο πλευρό σας, αρωγοί και συμπαραστάτες», κατέληξε η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα.

Την Υπουργό και την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη υποδέχτηκαν στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος και ακολούθησε σύντομη ενημέρωση.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ