2018-09-08 22:46:31
Φωτογραφία για «Κραυγή αγωνίας» από τους αστυνομικούς στη Ρόδο: Kοριοί και τρωκτικά απειλούν τη ζωή αστυνομικών και κρατουμένων
Την άθλια κατάσταση στα κρατητήρια του Α.Τ Ρόδου καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου οι οποίοι με μια σκληρή ανακοίνωση που

εξέδωσαν, κάνουν λόγο για ανύπαρκτη απολύμανση των χώρων με αποτέλεσμα κοριοί, κατσαρίδες και τρωκτικά να απειλούν τη ζωή αστυνομικών και κρατουμένων. Μάλιστα δηλώνουν αποφασισμένοι να προφύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες. Ακολουθεί η ανακοινωση.

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

Καταγγέλουμε την προκλητική αδιαφορία της διοίκησης του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, η οποία ενώ γνώριζε από καιρό (από τις αναφορές αστυνομικών) ότι εντός των κρατητηρίων περιφέρονται διαφορά ζωύφια ( κοριοί, κατσαρίδες κ.α.) καθώς και τρωκτικά, δεν φρόντισε να απολυμανθούν και να καθαριστούν εγκαίρως θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τους Αστυνομικούς αλλά και τους κρατούμενους που φιλοξενούνται σε αυτά.

Η εξοργιστική αυτή στάση , μας υποχρεώνει να αναζητήσουμε την απόδοση ευθυνών απευθυνομενοι ακόμη και στη δικαιοσύνη για τυχον ποινικές ευθύνες , δεδομένου οτι οι προϊστάμενες υπηρεσίες δεν πράττουν ως οφειλουν ούτε κάν τον απαραίτητο πειθαρχικό ελεγχο !!!

protothema.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ