2018-09-11 14:38:54
Φωτογραφία για Βράβευση Έλληνα Σμήναρχου για την Ελληνοαμερικανική φιλία
Του Ηλία Προύφα

Σε μια λαμπρή τελετή στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό τμήμα του συλλόγου Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, βράβευσε προχθές Δευτέρα τον βράδυ, τον Σμήναρχο Ιπτάμενο Σταύρο Σιδηρόπουλο, για τη διεύθυνση και επιμέλεια ντοκυμαντέρ, σχετικά με την Ελληνοαμερικανική φιλία.

Το ντοκυμαντέρ το οποίο ζητήθηκε από τον Σμήναρχο, ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του αναφερόμενου συλλόγου, έτυχε εξαιρετικά θετικών σχολίων από τους παρευρισκόμενους, Έλληνες και ξένους οι οποίοι παρακολούθησαν τα εγκαίνια του συλλόγου στη χώρα μας.

Ο Σμήναρχος Ιπτάμενος Σιδηρόπουλος, γνωστός στο χώρο του ''χακί'' ρεπορτάζ , απέδειξε για μία ακόμη φορά, την άριστη επαγγελματική του κατάρτιση στην επικοινωνία.

Έχει διατελέσει για παραπάνω από 5 χρόνια διευθυντής επικοινωνίας και τύπου στο Ελληνικό Στρατηγείο ταχείας ανάπτυξης της συμμαχίας, με πολλαπλές δάφνες στο ενεργητικό του, ενώ χαίρει της εμπιστοσύνης όλων των συναδέλφων δημοσιογράφων για το εξαιρετικό του έργο.


Το όνομά του έχει επίσης συνδεθεί και με την προβολή των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσα από την Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα κατά την προχθεσινή μας άφιξη στα εγκαίνια του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων, της 83ης ΔΕΘ, ήταν το πρώτο πρόσωπο που αναζητήσαμε, προκειμένου να οργανώσουμε το ρεπορτάζ και την παρουσίαση οδοιπορικού στα εκθέματα όπως και πέρυσι. Η παρουσία του ήταν αισθητή!

Μαζί με τον Σμήναρχο Σιδηρόπουλο, βραβεύθηκε και ο καλός φίλος του kranosgr, πρώην στέλεχος των ΕΔ, κάμεραμαν Κώστας Σαραπτσής.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ