2018-09-13 00:40:26
Φωτογραφία για Καταγγελία Χρυσής Αυγής: Το ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ προγραμματίζει επισκέψεις σε Ελληνικά σχολεία για να κάνει πλύση εγκεφάλου στους μαθητές
Μια ενδιαφέρουσα είδηση διαβάσαμε σε καθημερινή εφημερίδα, όπου υπό τον τίτλο «Ρυπαρογράφημα» διατυπώνονται τα εξής:

                                                                                                                         

«Ποιο είναι αυτό το γερμανικό ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ το οποίο προγραμματίζει επισκέψεις σε ελληνικά δημοτικά σχολεία για να μοιράσει εικονογραφημένα φυλλάδια με υποτιθέμενες “ιστορίες προσφύγων”;

Όπως πληροφορούμαστε, το ακαλαίσθητο φυλλάδιό τους δεν έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας. Ούτε επί ημερών Γαβρόγλου θα μπορούσε να γίνει δεκτό ένα τέτοιο ρυπαρογράφημα που περιέχει σκίτσα απαραδέκτου αγριότητας, όλως ακατάλληλα για παιδιά του δημοτικού. Περιμένουμε λοιπόν συλλήψεις, αν κάποιοι «εκπρόσωποι» του ανωτέρω ιδρύματος επιχειρήσουν να εισέλθουν σε σχολεία.

Και επ’ ευκαιρία το «παράρτημα Ελλάδος» του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ από ποιον χρηματοδοτείται;».


Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή. Ποιος επέτρεψε σ’ αυτό το αμφιλεγόμενο (τρόπος του λέγειν) ίδρυμα να κάνει πλύση εγκεφάλου στην παιδική σκέψη με «ιστορίες προσφύγων»; Τι είδους στερεότυπα θέλουν να καλλιεργήσουν στους μικρούς μαθητές; Όσο για την… αναμονή της εφημερίδας για «συλλήψεις» εκπροσώπων του συγκεκριμένου στην περίπτωση που «επιχειρήσουν να εισέλθουν στα σχολεία», καλύτερα ας αλλάξει πλευρό.

Αυτοί οι τύποι δρουν με την πλήρη ανοχή (για να μην πούμε παρότρυνση) του ίδιου του Ελληνικού (;) κράτους στην προσπάθεια αποεθνικοποίησης της Χώρας. Σε σχέση, πάντως, με το ερώτημα που τίθεται στο τέλος, πληροφορούμε τον συντάκτη του κειμένου ότι οι περισσότερες δραστηριότητες του Παραρτήματος Ελλάδος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ χρηματοδοτούνται από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών της «Μαντάμ Μέρκελ».

Έχουμε, δηλαδή, ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα από μια ξένη χώρα, κι αυτό τόσο η νυν όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Ελλάδας το θεωρούν ως κάτι το φυσιολογικό!

Θυμίζουμε ότι επί διακυβέρνησης Σαμαρά το εν λόγω ίδρυμα (και κατ’ επέκταση η Μέρκελ) χρηματοδότησε την έκδοση συκοφαντικού για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βιβλίου που έγραψε ο έχων μόνιμη ψύχωση μαζί της Δημήτρης Ψαρράς. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβουμε τον ρόλο και την αποστολή τόσο του εν λόγω ιδρύματος όσο και εκείνων που χρηματοδοτούνται απ’ αυτό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πηγή: www.xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ