2018-09-13 13:05:42
Φωτογραφία για Gossip και τηλεοπτικό ρεπορτάζ θα έχει η Καινούργιου...
Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα ετοιμάζονται στο Έψιλον και στη νέα πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή η ακριβής ώρα δεν έχει "κλειδώσει", αφού τα σενάρια είναι δύο. Το πρώτο είναι το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα να βρεθεί στο slot 10 με 1 και το δεύτερο στο 11 με 2.

Μέχρι η διοίκηση του σταθμού να αποφασίσει τι από τα δύο θα προτιμηθεί, η ομάδα της εκπομπής δουλεύει πολύ σκληρά. Το σίγουρο είναι πως η εκπομπή θα έχει καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις με τη Βίκυ Παγιατάκη και μαγειρική με τον Γιώργο Τσούλη.

Αυτό που μάθαμε είναι πως και το gossip θα έχει ενεργό ρόλο, ενώ ενεργό ρόλο στην εκπομπή θα έχει και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Ο Θέμης Μάλλης, εξάλλου, έχει αποδείξει πως πάντα στις εκπομπές που ηγείται ποντάρει στα θέματα των media, τα οποία ανέκαθεν σημείωναν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Στο σχολιασμό θα βρίσκονται ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Φυσικά και θα υπάρχουν καλεσμένοι, ενώ η μόδα θα έχει κυρίαρχο ρόλο στην εκπομπή. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί είναι το τι θα γίνει με τις τηλεφωνικές γραμμές, κάτι για το οποίο οι συντελεστές της εκπομπές τηρούν σιγή ιχθύος. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ