2018-09-14 07:48:12
Φωτογραφία για Συζήτηση για τα ζητήματα των αστυνομικών που υπηρετούν στο Ελ. Βενιζέλος
''Ο Διευθυντής αφού άκουσε με προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν, έδειξε κατανόηση και άμεσα έδωσε εντολή να δοθούν οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις στους συναδέλφους του Αερολιμένα''

αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Την Τετάρτη 12/09/2018 και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, κ. Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και του Β´ Αντιπροέδρου κ. Ηλία ΒΡΕΝΤΑ με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ ΣΔΟΥΚΟ και τον Αστυνομικό Διευθυντή Νικόλαο ΜΑΝΩΛΗ για τα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αερολιμένα.

     Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης έθιξαν το θέμα της υποστελέχωσης του Αερολιμένα από Αστυνομικό Προσωπικό, τονίζοντας παράλληλα ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η τροποποίηση του σχετικού Π.Δ. έτσι ώστε να επιτρέπεται η τοποθέτηση νεοεξερχόμενων Αστυφυλάκων στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.


     Επίσης επισημάνθηκε το γεγονός ότι από 09/04/2019 σύμφωνα με Ευρωπαϊκό κανονισμό που ακολουθεί η χώρα μας, θα γίνεται έλεγχος (πληκτρολόγηση) των Ευρωπαίων πολιτών στην ζώνη extra schenghen πράγμα το οποίο θα αυξήσει τις υπηρεσιακές ανάγκες και συνεπώς θα πρέπει να γίνει άμεση ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθουν στις ήδη αυξημένες ανάγκες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

     Ο Διευθυντής αφού άκουσε με προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν, έδειξε κατανόηση και άμεσα έδωσε εντολή να δοθούν οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις στους συναδέλφους του Αερολιμένα. Ακόμη τονίστηκε ότι την θερινή περίοδο όπου η επιβατική κίνηση στον αερολιμένα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε ποσοστό ρεκόρ (κατά 11% σε σχέση με την περσινή θερινή περίοδο) οι συνάδελφοι μας εργάστηκαν με υπηρεσιακή αυταπάρνηση και υπερβάλων ζήλο καθώς και ότι θα δώσει εντολή να δοθούν άμεσα οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις (ρεπό) που δεν χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

      Επίσης στον ταξίαρχο καταγγέλθηκαν από το προεδρείο κάποιες συμπεριφορές αξιωματικών εις βάρος των χαμηλόβαθμων που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.

    Ο Ταξίαρχος τόνισε ότι θα εξετάσει το ζήτημα και θα δώσει εντολές ώστε αν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα να εξαλειφθούν.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                     ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ